- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
amin canım inşallah hepimiz bir anda hamiş oluruz da buradan hallerimizi paylaşır konuşuruzAnladim canim insallah yakinda guzel haberini aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah hepimiz bir anda hamiş oluruz da buradan hallerimizi paylaşır konuşuruzAnladim canim insallah yakinda guzel haberini aliriz
aynen ben çoğunlukla geç saatlerde girebiliyorum ama kimse kalmıyorBu arada bi biz kaldik galiba yuppiicim nerdesin canim gel iki muhabbet edek :)
Olur dimi çok karamsarım ben en son üç ay önce normal zamanda gidip alttan muayene oldum ve tahlil verdim hiç sıkıntı Yok herşey normal denildi inşallah en kısa zamanda olur ya takmıyorum ana istiyorum kalmakMerhaba canim hosgeldinn.. ekim ayi sana da hediyeni getirsin kuzum evet daha yolun cok basindayiz ama işte sabirli olmamiz lazim demek ki
bende evleneli iki yıl oldu canım ve bende bir düşük yaptım kaderimız aynıMerhaba canim evleneli 2 yil olcak benim 1 dusugum var sonrasinda olmadi zaten bekliyoruz bakalim insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize
Afyon canım senNerdensin canim
adet tarihin ne zaman canımIstanbul bende :)
12 ekim ☺☺☺çok ortak yanimız tap7 ekim senin
adetlerin düzenli mi canım birde düşügun kaç aylıkti12 ekim ☺☺☺çok ortak yanimız tap
Amin canım2-3 günlük gecikmeler olabiliyor sata göre 5 Haftalikti zaten öğrendikten 1 hafta sonra düştü gerçekten çok zor günlerdi Rabbim kimseye yasatmasin