ay canım işteyim ama genel olarak başlıkları alır mısın izliyorsan eğer mesela prolaktin hormonu tiroid falan gibi bişeylerden bahsederse bize de özetler misin ?
alerji doktorundan azar yedim geldim.
neymiş gayet sağlıklıymışım.
ne gerek varmış nıye randevu almışım.
illa bişeyimin olması mı lazım erken teşhis diyosunuz başka zamanda dedim
dahiliyeden alsan daha iyyidi falan dedi.
yarınki jinekolojio bişey diyemez
Selam canim hosgeldin, ben henüz doktora bile gitmis degilim.. adetlerim duzenli dedigin gibi dogum kontrol hapi kullanmadim.. bu 3. Denememiz 4 . De olmaz ise gidecem doktora.. umarimm bebisss suan yerlesmissstirmerhabalarrr..
ben de 3 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmedik eşimde bende. doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. eşim korundu şimdiye kadar. ama artık bebek istediğimizi farkettik... geçen hamile kalırım diye düşündük ilk denememizde olmadı maalesef. bu ayda denedik normal şartlarda 2 gün içinde regl olmam gerekiyor. belim ağırıyor göğüslerim fena acıyor. kesin yine regl olucam. ama inşallah olmam. neler deniyorsunuz anlatır mısınız? ben birlikte olduktan sonra belime yastık koyuyorum 20dk falan yatıyorum. doktora gittim geçen ay reglim bittikten sonra baktı kan idrar testi ve ultrasonla. bi engel yok dedi. regl olduğum zamanda doktora gitmeliyim. yapılabilecek başka testler var mı? ve folik asit kullanıyor musunuz?
sevgilerrr....
Ay insallah ya dualarimmm seninleeee sende bize guzel haberler ileee gellirsin yarinnkızlar yarın saat 12:00 için randevu aldım özel muaynehane tavsiye üzerine gidiyorum..bakalım inşallah güzel haberler alırım bi çare bulunur bu sefer...yarın eşimin doğum günü güzel olumlu haberler vermek isterim ona da...dua edin bana kızlar bir çare bulayım bu sefer inşallah...
Selam canim, ay seni cok iyi anliyorum ya , sans sizinlee olsunbende 1 yil deniyorum bende hemen bebek olucak sanmistim ama olmadi benimde bat 10 ekimde hemde evlilik yildonumumuz insaallah ogun guzel haberler alabilirim yaa artik iyice psikolojim bozuldu surekli esimle tartisiyoruz
amin canım inşallah yaa..Ay insallah ya dualarimmm seninleeee sende bize guzel haberler ileee gellirsin yarinn
Kasimda ikinci senem bitcek ama hic hamile kalamadm pko vsr bende iki yumurtaliktada adetimde duzensiz erkek hormonum cok fazlaymis olmuyooooor maleseffBat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Cnm ya sende bobrekte batma ve agri oluyo mu benim zaten vardi ama bu aralar gene boyleym var miydi sendeKızlar ben de bugün doktora gittim idrarda yanma ve kan için. Kum dokuyormusumbu ayda olmicak sanırım bebis
Çok yurudugumde bel ağrısı oluyordu ama onemsememistim. Onun dışında hiç ağrı yok sadece idrarda çok yanma oldu ve kan geldi.Cnm ya sende bobrekte batma ve agri oluyo mu benim zaten vardi ama bu aralar gene boyleym var miydi sende
Bende yarn gitcem bakalim gecmis olsun cnmÇok yurudugumde bel ağrısı oluyordu ama onemsememistim. Onun dışında hiç ağrı yok sadece idrarda çok yanma oldu ve kan geldi.
Kasimda ikinci senem bitcek ama hic hamile kalamadm pko vsr bende iki yumurtaliktada adetimde duzensiz erkek hormonum cok fazlaymis olmuyooooor maleseff
Sağol canım. İhmal etme inş önemli bisey cikmazBende yarn gitcem bakalim gecmis olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?