• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

ay canım işteyim ama genel olarak başlıkları alır mısın izliyorsan eğer mesela prolaktin hormonu tiroid falan gibi bişeylerden bahsederse bize de özetler misin ?

Tabiki canim simdi yemek yerken denk geldi , ama bekleyegim renklamda tatli sohbeti olan doktor vardi moral verici.. not alirim paylasirim izleyemeyenler icin

Kizlar doktor kisa konustu ama olumlu konuştu.Düşük moral bozucu bir olay degildir , Tüm gebeliklerim %20 25 i sonlaniyor.. ilk dusukten sonra detayli bir sekilde sebebini arastirmak lazim dedi. 3 ay içinde gerçeklesen düşüklerin en buyuk nedeni genetik yapilardaki sikintilar dedi. Hamile kalmak isteyen bir kadin sıkı bir kontrolden sart dedi.. rahim seklinden kaynakli dusukler olabiliyormus ya da kist ve miyoplar bebekle yarışa giriyormuş ve bu nedenle bebek tutunamıyormus ve birde bulasici hastaliklarda dusuk yapmaya sebek oluyormus..bagisiklik sisteminizi kontrol ettirin dedi doktor.. mesela sebebi bilinmeyen dusukler varmis altinda kedi ve kopekten kaynakli bir hastalik olabilirmis. Cok fazla kirmizi et tuketiminden olabilirmiş.. bol bol haftada en az 1 kere balik yemeliyiz kizlar .. son olarak da dusuk yapan kadinlar 2 ay dinlenme surecinden sonra tekrar calismalara baslayabilirler.. ama detayli bi inceleme yaptirmayi ihmal etmesinler dedi.

alerji doktorundan azar yedim geldim.
neymiş gayet sağlıklıymışım.
ne gerek varmış nıye randevu almışım.
illa bişeyimin olması mı lazım erken teşhis diyosunuz başka zamanda dedim:D:D
dahiliyeden alsan daha iyyidi falan dedi.
yarınki jinekoloji:D o bişey diyemez:KK53:

alerji doktorundan azar yedim geldim.
neymiş gayet sağlıklıymışım.
ne gerek varmış nıye randevu almışım.
illa bişeyimin olması mı lazım erken teşhis diyosunuz başka zamanda dedim:KK70::KK70:
dahiliyeden alsan daha iyyidi falan dedi.
yarınki jinekoloji:KK70: o bişey diyemez:KK53:

Sonuclari onceden bilsen zaten gitmezsin bence doktorun sinirli bi anina denk geldin sana patladi hadi bakalin bende bir kac denemeden sonra gidecem doktoraaa benim de azicik doktor korkumm var da

merhabalarrr..
ben de 3 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmedik eşimde bende. doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. eşim korundu şimdiye kadar. ama artık bebek istediğimizi farkettik... geçen hamile kalırım diye düşündük ilk denememizde olmadı maalesef. bu ayda denedik normal şartlarda 2 gün içinde regl olmam gerekiyor. belim ağırıyor göğüslerim fena acıyor. kesin yine regl olucam. ama inşallah olmam. neler deniyorsunuz anlatır mısınız? ben birlikte olduktan sonra belime yastık koyuyorum 20dk falan yatıyorum. doktora gittim geçen ay reglim bittikten sonra baktı kan idrar testi ve ultrasonla. bi engel yok dedi. regl olduğum zamanda doktora gitmeliyim. yapılabilecek başka testler var mı? ve folik asit kullanıyor musunuz?
sevgilerrr....

bende 1 yil deniyorum bende hemen bebek olucak sanmistim ama olmadi benimde bat 10 ekimde hemde evlilik yildonumumuz insaallah ogun guzel haberler alabilirim yaa artik iyice psikolojim bozuldu surekli esimle tartisiyoruz

kızlar yarın saat 12:00 için randevu aldım özel muaynehane tavsiye üzerine gidiyorum..bakalım inşallah güzel haberler alırım bi çare bulunur bu sefer...yarın eşimin doğum günü güzel olumlu haberler vermek isterim ona da...dua edin bana kızlar bir çare bulayım bu sefer inşallah...

merhabalarrr..
ben de 3 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmedik eşimde bende. doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. eşim korundu şimdiye kadar. ama artık bebek istediğimizi farkettik... geçen hamile kalırım diye düşündük ilk denememizde olmadı maalesef. bu ayda denedik normal şartlarda 2 gün içinde regl olmam gerekiyor. belim ağırıyor göğüslerim fena acıyor. kesin yine regl olucam. ama inşallah olmam. neler deniyorsunuz anlatır mısınız? ben birlikte olduktan sonra belime yastık koyuyorum 20dk falan yatıyorum. doktora gittim geçen ay reglim bittikten sonra baktı kan idrar testi ve ultrasonla. bi engel yok dedi. regl olduğum zamanda doktora gitmeliyim. yapılabilecek başka testler var mı? ve folik asit kullanıyor musunuz?
sevgilerrr....
Selam canim hosgeldin, ben henüz doktora bile gitmis degilim.. adetlerim duzenli dedigin gibi dogum kontrol hapi kullanmadim.. bu 3. Denememiz 4 . De olmaz ise gidecem doktora.. umarimm bebisss suan yerlesmissstir

kızlar yarın saat 12:00 için randevu aldım özel muaynehane tavsiye üzerine gidiyorum..bakalım inşallah güzel haberler alırım bi çare bulunur bu sefer...yarın eşimin doğum günü güzel olumlu haberler vermek isterim ona da...dua edin bana kızlar bir çare bulayım bu sefer inşallah...
Ay insallah ya dualarimmm seninleeee sende bize guzel haberler ileee gellirsin yarinn

bende 1 yil deniyorum bende hemen bebek olucak sanmistim ama olmadi benimde bat 10 ekimde hemde evlilik yildonumumuz insaallah ogun guzel haberler alabilirim yaa artik iyice psikolojim bozuldu surekli esimle tartisiyoruz
Selam canim, ay seni cok iyi anliyorum ya , sans sizinlee olsun

Bat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Kasimda ikinci senem bitcek ama hic hamile kalamadm pko vsr bende iki yumurtaliktada adetimde duzensiz erkek hormonum cok fazlaymis olmuyooooor maleseff :cry:

Kızlar ben de bugün doktora gittim idrarda yanma ve kan için. Kum dokuyormusum :( bu ayda olmicak sanırım bebis :KK61:

Back