Aynen oyle bilmeden konusuyorlar , karsidaki insanin psikolojisi nasil saglik durumu nasil.. artik hic cevap vermiyorum duymamazliktan geliyorum.Merhaba kardeşim amin inşaaAllah cümleten.... baskı yapanlar kendi hayatlarına baksın
çocuğu veren ALLAH'tır, O dilediğine verir... kulların yaratma gücü yoktur dolayısıyla insanlar aslında baskı yaparak Allah'a karşı (isyan) etmiş oluyorlar. Köstek olacaklarına destek olsunlar en azından ellerini açıp dua etsinler. Bişey diyenlere korkma cevabını ver kardeşim bilmiyolarsa öğrensinler bunları
Hosgeldinizzzzbende ankarada yaşıyorum
teşekkür ederım sizde hoşgeldiniz:)Hosgeldinizzzz
hmm anladım canım o doktoru da değerlendireceğim teşekkür ederim tavsiyen için...acaba muayenesi ne kadar anlaşması olan yerler nereler biliyor musun?Bende anadolu yakasındayım canım
Benim ablam hamile kozyatağı central hospital'e figen hanıma gidiyo çok memnun bende bi defasında gitmiştim yanında o bayan çok güleryüzlü ve ilgiliydi bende hamile kalsam inşallah ona gitmeyi düşünüyorum hatta şuan bende bi doktora görünmem lazım o bayan yoğun oluyo biraz ama randevuyu 2-3 haftaya verirler diye düşünüyorum
Hosgeldin kuzum ne var ne yokTekrar merhaba ben geldim :)
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Ins cnm aman ha 1 düsükten sonrada kan pihtilasmasina baktir bana 1 diyip bakmadilar 2.yi kaybettim o zaman bakilsaydi engellenebilirdi ignelerleMerhaba canim benimde 1 dusugum var insallah tez zamanda güzel haberlerimizi paylasiriz.
Bana da soylenmedi düşük yaptım sağlıklı gebelik değil dendi fakat 2.çocuğu kaybedince kan pihtilasmasindan imis meğer...o yüzden pisman olmustum keske baksaydim diye engellenirdi o zamanAslında suphelenmiyorum değil ama daha önce dr gorundum hic bi sikinti yok simdilik ama bu pihtilasma konusu hakkında herhangi bir şey demediler
Kizlaar idrar yolu enfeksiyonu oldum ve bugün idrarda kan geldi. Bu ayda çocuk hayalii suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?