Hadi bakalim ekim ayi..

sakın moralini bozma pes etme vardır bir vakti zamanı..bak 2-3 gün oynasada olabiliyorsun regli..benim çok düzenliydi son bir seneye kadar ama bir senede belki 5-6 kez oldum oda ilaçla..canımı sıkan da o zaten regl olabilsem çocuk için başlıcam ama yok..hiçbir Dr da çare bulamadı daha doğrusu bir sorun bulamadı ki çare olsun

canım vardır inşallah seninde..test yaptın mı peki kaç gün geciktin
Şimdi benim bir hafta gecikti yeni iki gunudr bel ağrısı karın ağrısı meme uçları hassaslasti gaz problemi de oldu düşük yere nirmel de ben adet belirtileri bunları hiç yaşamam adet döneminde tek yaşarım böyle değişik hallerdeyim adetim bir gün gecikti test yaptım idrar testi negatif şimdi korkuyorum

Haklısın canim pes etmemek lazim ama alıştım artık sanki beklenti içerisinde değilim su aralar bu ayda güzel haber alamiycam galiba

Kızlar ben birşey sorcam 4 aylık evliyim iki aydır deniykruz yeni yeni vajinam açılmaya başlıyor acaba ondan mı olmuyidur ya

anladım canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin biraz daha bekle testi tekrarla psikolojik olabilir tabi bunun yanında geç döllenmeden dolayı testte çıkmamış olabilir duyuyoruz böyle şeyleri de..sen her iki ihtimale de hazırla kendini :)

Eşimin 17 snde doğum günü inş ona çok güzel bir hediye olur hamile olursam allahım en hayrlisini nabion eder inş bu ay ck istedim benimle birlikte evkenen arkdsrm ilk ay hatta ilk gece hamile kaldı psklojim bozuldu of

Haklısın canim pes etmemek lazim ama alıştım artık sanki beklenti içerisinde değilim su aralar bu ayda güzel haber alamiycam galiba
biliyor musun bana hep en beklenmedik anda alıcaz gibi geliyor güzel haberleri :)) inşallah seninde gönlüne göre verir Rabbim de fazla bekletmez sen çalışmaları sıkı tut ama illa olsun diye değil oluruna bırakbenimki de biraz kekin ilacı olsa başına sürerdi meselesi gibi oldu ama yanlış anlama akıl vermek değil amacım

Canim daha yeni evlisin tez zamanda güzel haberi alirsin insallah telaş yapma hemen hoşgeldin aramıza bu arada

Eşimin 17 snde doğum günü inş ona çok güzel bir hediye olur hamile olursam allahım en hayrlisini nabion eder inş bu ay ck istedim benimle birlikte evkenen arkdsrm ilk ay hatta ilk gece hamile kaldı psklojim bozuldu of
canım daha çok yeni evliliğin kaç yaşındasın ki hem ilk 6 ay olmaması normalmiş korkma..yanlış anlama ama ben 6 senelik evliyim 30 yaşındayım hala bebişim yok maalesef çok acele etme tabi benim gibi çok da bekleme bu işlerin ne kadar zor olduğunu sonradan anladım ben ama iş işten geçti

Bende 21 ,yaşındayım etrafındaki ler bebislerinin gününü sayinca ben de tuhaf oluyorum annmeler kaynanalar da cok istiyorlar üstelik eşimle ben ilk torunları iki tarafta da iki aile de ilj torun beklentiisnde e bende ki psikoloji yi duusnun

Abartı değil canim çok istiyorsun ondan kaynaklı bende ilk aylarda senin gibiydim kısa sürede hamile kaldım ama düştü o gün bu gundurde nasip olmadi topigimizde hamislerimiz gunden gune artiyor insallah bunlardan biride biz oluruz

canım emin ol ister ilk torun olsun ister son torun olsun herkes bir an önce olsun ister ama önemli olan sen hazır mısın buna daha yeni evlisin biraz otursun evliliğin bence ama tabi buna esinle sen karar vereceksin inşallah gönlüne göre olur bize de güzel haberlerini verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…