• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

merhaba kızlar...uzuunn zamandır giremiyordum siteye, nasılsınız ne var ne yok bakalım? Ben de iyi diyeyim iyi olsun...Ne mi oldu?bilenler biliyor ben regl olamıyorum 1 senedir bütün testlerim hormon testlerim falan normal ama kanama olmuyor:KK43::KK12:...her ay dr gidip test yaptırıp hep aynı hapla geri gönderildim:sinirli:..en son yine bu ayın 3 ünde regl olmam gerekiyordu 5 kasım oldu yine yok...bu arada 2 kez şüpheli ilişki oldu acaba diyorum bebek mi var ki hiç zannetmiyorum...demem o ki yine kanmamı başlatması için hapa başlıcam ama bir kaç gün bekleyip test mi yapsam evde? direkt hapa başlayıp da günaha girmesem mi ya varsa? ama yok biliyorum test yapıp boşa moralimi de bozmak istemiyorum...offf ne yapsm bilemiyorum:KK42::KK42:

Bu ay benimde çok verimli geçti Allah'ım inşallah bana ve tüm anne olmak isteyenlere nasip eder :KK54: bat tarihim 16 kasım bakalım neler olur. :olamaz: ALLAH büyüktür...

Merhabalar ben geldim benimde herzamanki gibi bir günlük gecikmem var ama umudum yok bu aydan bıktım bu duzensizlikten :KK43:

Kızlar ben dayanamadım test yaptırdım 19.02 çıktı sonucum... ama daha 1 günüm var bata doktor kontrolüm cuma günü çok düşük gibi geldi değerim fazla sevinemedim ama işte çok karmaşık bi durumdayım :)))) cuma günü tekrarlanacak test zaten o zaman kesin sonucu görürüm herhalde demi?( 2. Aşılamam bu arada )

Merhabalar ben geldim benimde herzamanki gibi bir günlük gecikmem var ama umudum yok bu aydan bıktım bu duzensizlikten :KK43:
valla canım benim de geçti 6 gün ama tık yok test yaptım negatif:110::kızgın: yine regl olamıcam galiba sinirden stresten ölücem..acayip belirtilerim var uyku hali deli gibi uyuyorum kasıklarda batma bel ağrısı sanırım psikolojik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum..aslında bu ay zaten beklemiyordum ama beni şüphelendiren uyku hali oldu diğer hamileliğimde de aynısı olmuştu...ufff:KK53::KK53:

Kiyamam sana insallah guzel haberin belirtileridir bunlar canim benim zaten düzensiz beklediğim tarihlerde olmuyor genellikle hep 2 veya 3 gun gecikiyor sadece bos bos sancı çekiyorum birde artik hevesim kalmadi yada cok yoruldum sanirim bebekle alakali hic birsey ilgimi cekmiyor depresyonami giriyorum acaba

Bat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Ahahhaha aynı bn

valla canım benim de geçti 6 gün ama tık yok test yaptım negatif:110::kızgın: yine regl olamıcam galiba sinirden stresten ölücem..acayip belirtilerim var uyku hali deli gibi uyuyorum kasıklarda batma bel ağrısı sanırım psikolojik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum..aslında bu ay zaten beklemiyordum ama beni şüphelendiren uyku hali oldu diğer hamileliğimde de aynısı olmuştu...ufff:KK53::KK53:
Benimde bir hafta geçti belirtiler aynı ya bi ihtimal demektn psikolojim bozukcak ya

Back