• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Selam kizlar ben geldim bayagdir girmiyordum, sitede surekli dis gebelik, kimyasal gebelik, bos gebelik gibi basliklar goruyorum piskolojim iyice bozulmustu acaba bende de bi sknti var mi bebegim ne durdadir acaba diye dedim en iyisi bi sure fazla girmemek yoksa kafayi yiycem cok sukur bu gun doktordaydim ve hersey cok normaldi bebegi gordum kalp atisini falan gordum icim cok rahatladi. Sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz?

Zehnacim evet insan zamanla alisiyorbende ilk başlarda senin gibiydim ama bak şimdi aglamiyorum mümkün olduğu kadar dusunmemeye çalışıyorum hem daha yenisin olur tez zamanda insallah

Bende iyiyim sukur canim grip oldum midem bulaniyor azıcık işi bırakmak durumunda kaldım evdeyim su an

Bende iyiyim sukur canim grip oldum midem bulaniyor azıcık işi bırakmak durumunda kaldım evdeyim su an
Gecmis olsun canim bende 2 gundur gripli dolaniyordum hap falan da kullanamiyordum bu durumda ne alacagimi bilemedim bu gun doktora soyledim biseyler yazdi sagolsun ins iyi gelir. Hayirdir canim memnundun isinden ne oldu ki uzuldum valla ama herseyde vardir bi hayir.

Bazı minik sıkıntılar oldu canim bende çıkmaya karar verdim şimdi beklemedeyim agir bir isti zaten uzulmedim ciktigima bu arada sanada geçmiş olsun sıkı giyin dikkat et kendine

Sagol tatlim, valla diklat ediyorum ya ama esim rahatsizdi buyuk ihtimal o bulastirdi sagolsun :) herseyde bi hayir var canim daha ii bi os nasib olur insallah.

Amin insallah canim benim zaten esler den bulasiyor genellikle banada esimden gecti galiba bu arada 2 gunluk gecikmem var ve karnım ağrıyor bir an evvel olsa keske

Ah ah olsa keske düzensiz oluyorum hep böyle o yüzden eminde olamıyorum test mest yapmiycam bıktım artık çünkü bekliycem artık yapacak bir şey yok

Insallah vardir canim umudunu yitirme belli olmaz bu isler biliyorsun. Isi de birakmissin zamaninda varken bi doktora gorunsene.

Ayyyy canimmmmm insallah ya Allah razı olsun canim dusunmen bile yeter sen nasilsin bakalim gorusemedik ne zamandır :KK15:

Melissaihsn06 Melissaihsn06 canim benim insallah ya ama üzülmemek elde değil ki
Evet biliyorum İnan bende aynı psikolojinin içindeyim çok zor gerçekten. Kendimi kandırmaya çalışıyorum düşünmüyorum diye ama ne kadar olmasada yine de düşündürüyor kendini :110: ama biliyorum ki Allah bizlere de bu güzel duyguyu tattıracak belki bu ay belki başka ay ama inanıyorum ki Rabbim bize de nasip edicek Hoppa

Back