- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç sorma valla hele ben...ya ama artık regl zayıflama falan beklemeden başlıcam çalışmalara yaş geçiyor çocuğumla aramda yaş farkı açılıyor iyice eşimin sözü var bebek spora gönderecek zaten yoksa kafayı yicemAynen canim daha tazecik bir gelin birde bize bak
amin canım..sen her ihtimale karşı dikkat et dinlen birkaç gün sonra testi tekrarla inşallah vardır yoksa da bir dr görün canımAynen ablalarkm ya allahım ilk önce szlere sonra bana o güzel haberleri nasip eder inş benim çok sancim var hem belim kopcak gibi hemde sancm nabcm bilmiyorum
hosbuldum canim bayadir muhabbet etmiyoduk burda..Selam canimmm hosgeldinn
Bilmiyom bende olsbilir gecen ay iki gun adet oldum gittim kan verdim 0.0Iyi etmissin canim valla bendede bir gelişme yok bu ayda olmiycak galiba
Benim duzenli ilkleri yaşiyorum..Evet uyumus olabilirler
İnanki tamda dedigin gini ilk aylar cok agliyodum kirize giriyodum bu ay umrumda deyil adet tarihimi bekliycem test icin yok sa simdiye kac tane test yapmistim insan alisiyo yavas yavas bende daha yeni evliyim ama yaş 28 8.aydayiz bu 5.ay olmuyo bakalim hep bu sitresin yuzunden :))Akışına biraktim artık o kadar düşünmüyorum eskisi gibi belki beklemediğimiz bir anda geliverir bebislerimiz stres başa bela gercekten
Can'ım üzme kendini lütfen Allah büyüktür inşallah olurMerhabalar ben geldim benimde herzamanki gibi bir günlük gecikmem var ama umudum yok bu aydan bıktım bu duzensizlikten