• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Amin insallah teker teker veririz güzel haberlerimizi valla benimde ağrılarım var hastalancam galiba ama ne zaman boş yere sancı çekmek çok kötü ya

Aynen ablalarkm ya allahım ilk önce szlere sonra bana o güzel haberleri nasip eder inş benim çok sancim var hem belim kopcak gibi hemde sancm nabcm bilmiyorum
amin canım..sen her ihtimale karşı dikkat et dinlen birkaç gün sonra testi tekrarla inşallah vardır yoksa da bir dr görün canım

Kizlarrrr benden her keze bol yagmurlu fırtinali bir selam burasi yikiliyorr..

Bu arada uzun zamndir bende sessizden takip ediyordim uyku tutmadi baktim ayaktasiniz yazmadan gecmiym dedim ;)
Vallaha beni sorucak olursaniz bebismebiş yok olmuyo anacim dudduramadik dibini :)))

Iyi etmissin canim valla bendede bir gelişme yok bu ayda olmiycak galiba
Bilmiyom bende olsbilir gecen ay iki gun adet oldum gittim kan verdim 0.0
Pazartesi test yaptim oda saibeli dun kustum ki hic kusmam 6gundur guguslerim agriyo adete daha cok varken ki hic olmaz bir haftadir yuzumu heryerimi sivilceler sardi esim diyo hamilesin :) bu aksamda tansiyon indimi 8e benimki kesin tehşisi koydu :)))

Akışına biraktim artık o kadar düşünmüyorum eskisi gibi belki beklemediğimiz bir anda geliverir bebislerimiz stres başa bela gercekten

Akışına biraktim artık o kadar düşünmüyorum eskisi gibi belki beklemediğimiz bir anda geliverir bebislerimiz stres başa bela gercekten
İnanki tamda dedigin gini ilk aylar cok agliyodum kirize giriyodum bu ay umrumda deyil adet tarihimi bekliycem test icin yok sa simdiye kac tane test yapmistim insan alisiyo yavas yavas bende daha yeni evliyim ama yaş 28 8.aydayiz bu 5.ay olmuyo bakalim hep bu sitresin yuzunden :))

kızlar selammmmmmm :((( ben uğrayamıyorum buraya çok sık yemek yiyemiyorum ya midem çok bulanıyor :(( ama kurt gibi de aç hissediyorum gece uykumdan uyanıyorum mide bulantısınden :( ama inşallah sizlerden güzel haber alacammmmm

Back