Canım naber nasılsın ? Görüşemedik ne zamandır nasıl gidiyor iş hayatıMerhaba canlarim ben geldim nasilsiniz
Hayirli olsun hemen belirtileri alalim miaminn teşekkür ederim. 3 gün gecikti. 3 gün sonra test yaptım hemen iki çizgi oldu.. darısı dileyen herkesin başına
Hayırlısı olsun canım hakkında. . . Ben de iyi diyim iyi olsun öyle işteIyiyim canim sen nasilsin bazı nedenlerden dolayı biraktim evdeyim şimdi evet uzun zaman oldu sen nasilsin
sadece başım dönüyordu. başka hiç bir şey hissetmedim. beklemiyordum desem yeridir yani. darısı isteyen herkesin başınaHayirli olsun hemen belirtileri alalim mi
aminn teşekkür ederim..Bu arada yeni bir hamişimiz olmuş hayırlı olsun tatlım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahyesilbalon
aminn teşekkür ederim..
valla canım benim de geçti 6 gün ama tık yok test yaptım negatifMerhabalar ben geldim benimde herzamanki gibi bir günlük gecikmem var ama umudum yok bu aydan bıktım bu duzensizlikten
Ahahhaha aynı bnBat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Benimde bir hafta geçti belirtiler aynı ya bi ihtimal demektn psikolojim bozukcak yavalla canım benim de geçti 6 gün ama tık yok test yaptım negatifyine regl olamıcam galiba sinirden stresten ölücem..acayip belirtilerim var uyku hali deli gibi uyuyorum kasıklarda batma bel ağrısı sanırım psikolojik olsa testte çıkardı diye düşünüyorum..aslında bu ay zaten beklemiyordum ama beni şüphelendiren uyku hali oldu diğer hamileliğimde de aynısı olmuştu...ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?