Bende kaşık ağrısı değil fakat altı gün var reglime hafif sancı giriyor bacaklarımdan aşağıya da vuruyor bi de sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ıslaklık giibi ne bilimCanim valla benim cok belirtim olmadi ya , bir kac kere basim dondu , birdr arada kasiklarima 2 3 saniyelik sanci giriyordu kipirdayamiyordumm
Aslinda kasik sancisi dedigim benimde o galiba , bulasik yikarken bi sanci girdi 2 3 saniye yuruyemedim afim atmaya calistigimda batiyordu cok kotuBende kaşık ağrısı değil fakat altı gün var reglime hafif sancı giriyor bacaklarımdan aşağıya da vuruyor bi de sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ıslaklık giibi ne bilim
Ayy canımmmm uzatt uzat ayaklari bana rahat yook sut aldim yarim saat bekledim basinda 2 dakika ayrıldım esime kapiyi acmak icin sut tasmis her taraf battiHosbuldum canim bayağı yorucuydu ya çok şükür evime gelebildimde sizlere de kavuştum sonunda
teşekkür ederim. geçen ay pek bi ümitliydim olacak diye ama bu ay pek öyle hissetmiyorum açıkçası. hakkımızda hayırlısı...yesilbalon canim hoşgeldin insallah vardır bebis bu kadar stres yapma lütfen biliyorum kolay değil ama sabırla gününü bekle insallah bize bebis müjdesi verirsin canim
3 üncü ayi guzel degerlendir canim, benimde 3. Denememizde oldu ama dediğim gibi ben saglikli beslenmeye bağlıyorum ama cunku hamile kaldığım ay ilk defa bu kadar saglikli beslendimben çalışıyorum zaten sabahtan akşama okuldayım çocuklarla uğraşıyorum yıllardır ama yine de insan kafasına takıyor. 4 yıl oldu evleneli 2 ay önce bebek düşünmeye başladık. hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım eşim korundu sürekli. hemen olur diye düşündük ama olmayınca insan karamsarlaşıyor. şimdi bir çocuk olsa şu odanın etrafında koştursa fena olmazdı yani
inşsllah.. hadi bakalım3 üncü ayi guzel degerlendir canim, benimde 3. Denememizde oldu ama dediğim gibi ben saglikli beslenmeye bağlıyorum ama cunku hamile kaldığım ay ilk defa bu kadar saglikli beslendim
inşallah.. hakkımızda hayırlısıInşallah olur canim telaslanma daha iki ay olmuş bak bana 2 sene olacak neredeyse dusukten sonra olmadı hiç zamanı gelince olur elbet
umudumuzu kaybetmemeliyiz. lütfennKasimdada pek umudum yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?