- 4 Eylül 2016
- 89
- 54
- 3
Evet canim çalışıyorum o yuzden vaktim yok malesef
Anladim canim saglik daha onemli izin alip gitmeni tavsiye ederim ihmal etme canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim çalışıyorum o yuzden vaktim yok malesef
Off off. benim de sabahtan beri belim ağırıyor. Geliyor kesin benimki :SNe biliyim canim ya o kadar uzun süre oldu insana kolay kolay olmaz gibi geliyor isimde oldukça yoğun ve yorucu o yuzden çok umutlu degilim canim
doktora git muhakkak. geçmiş olsun şimdidenKizlar benim kesintisiz agriyan kasigim simdi ara ara kramp ve batma seklinde olmaya basladi belimde ayni ve bugun sabah kalktigimda dis etlerim kaniyordu bende anlamadim neden oldugunu. :)
Iyiyiyim canim beklemedeyim valla bisey yaptigim yok evde ev isleri falan anlayacagin sıkılmaca. En azindan erken saatte cikiyorsun canim aksam yemegi falan yapacak zamanin var hele bibde is yerin yakinsa tadindan yenmez.Saol canim benim bugün resmen bittim yorgunluktan daha isden çıkıp gorumceme gidicem eve gidince köfte yapicam oyy bana dinlenmek yok bugün sen nasilsin canim neler yaptin gorusmeyeli
doktora git muhakkak. geçmiş olsun şimdiden
İns canim yaa..Merhaba canim hoşgeldin bu konuda birsey diyemiycemde insallah bebis vardır