• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Kizlar benim kesintisiz agriyan kasigim simdi ara ara kramp ve batma seklinde olmaya basladi belimde ayni ve bugun sabah kalktigimda dis etlerim kaniyordu bende anlamadim neden oldugunu. :)

Selam kizlar nasilsiniz ben geldim kac gundur giremedim kusura bakmayin ama hep aklimdaydiniz ne var ne yok?
deepandfury deepandfury canim nasilsin yeni isin nasil gidiyor yoruluyormusun cok.

S SENAY _26 iyiyim şükür canim sen nasilsin evet canim ya yoruluyorum çok yoğun geçti haftasonu valla carsambanin gelmesini iple cekiyorum

Saol canim benim bugün resmen bittim yorgunluktan daha isden çıkıp gorumceme gidicem eve gidince köfte yapicam oyy bana dinlenmek yok bugün sen nasilsin canim neler yaptin gorusmeyeli

Saol canim benim bugün resmen bittim yorgunluktan daha isden çıkıp gorumceme gidicem eve gidince köfte yapicam oyy bana dinlenmek yok bugün sen nasilsin canim neler yaptin gorusmeyeli
Iyiyiyim canim beklemedeyim valla bisey yaptigim yok evde ev isleri falan anlayacagin sıkılmaca. En azindan erken saatte cikiyorsun canim aksam yemegi falan yapacak zamanin var hele bibde is yerin yakinsa tadindan yenmez.

Isyerim çok uzakta değil şükür 6.30 gibi çıkıyorum su anlik memnunum halimden canim

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal:rolleyes:
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..

Kizlarrrrrr bu aralarrr ugrayamiyorumm yaa hafta ici ben pertttt normalde de kansızlık vardi halsizlik cok fazlaydi simdi daha fazla oldu.resmen baygınlık geciriyorum nasil uyuyorum bilmiyorum , kafam yastiga duser dusmezzzz ruyaaalar.ruyalarr

Canimmmm kiyamam sana valla bende dün koltuğa uzandım tv seyretmek için uyuyakalmisim yorgunluktan neyseki bugün izinliyim

2 gün gecikti benim test falan da yamadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da böyle gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim daha :(

Back