Evet yoruldum epey... Aslında Ocak gibi çalışmaya başlamayı düşünüyordum ama bakalım şartlar uygun olursa başlarım haber veririm tabi... Senin işin ne üzerineDaha önce bir kere çalışmıştım ama uzun zaman oldu tabi bu arada sende çok yorulmussundur baya is yapmışsın hadi bakalim hayırlı haberini alırız umarım haber et arada derede giriyorum cevap yazarim
Oo güzelmiş ama biraz yorucu olur tabi... Allah yardımcın olsun çalışma günleri ve saatleri nasıl?Ben beyaz esya mağazasında cay ve temizlik işine bakiyorum canim esim vesile oldu daha doğrusu eşimin çalıştığı mağazanın diğer şubesinde ise girdim
Canım benim de hukuk bürosu bakalım şartlar nasılTeşekkür ederim canim Rabbim seninde yardimcin olsun senin is ne ile ilgili
Oylee canin ya carsamba gittim doktora bu arada onu yazmadim bak ilk cok kucuk dedi görünmeyebilir telaslanma hemen dedi sonra gorduu sonra aa ben beklemiyordum kucukde olsa kese olusmus dedi resmimimizi gecti haftaya cuma bir daha gidecem işte carsamba verdii ilaci ben 2 gun icmedim kendimi o kadar vicdanen kotu hissediyorum ki anlataman simdi de ictim işte bakalim nasil olacak etkisiGunaydin Amin canim iyiyim çok şükür ancak için çok üzüldüm canim bu arada kendini fazla yorma güzel güzel iç ilacını canim bebeğim için bu gerekli diye motive et kendini
Kesinlikleee çalışmak iyi yaa bende haftanin iki gunu okula gidiyorum ogrenci olarak 3 gunu de ders veriyorum ozel okulda , bitiyorrumm ordan oraya kosturmaca mahvediyorKonuşalım canim evet ilk zamanlar olduğu için bayağı yorucu geçiyor evet çalışmaya başlamak iyi oldu cidden Bir nevi rahatladım valla evde dur dur curumusum resmen
Tatlım benim de mayıs ayında günüm üç gün geçmişti tıpkı seninki gibi silik çizgi çıkmıştı ama sanırım tarihi geçmiş bi test kullanmıştım ondan öyle silik çıktıkızlar bir şey itiraf edeceğim..
ben diğer aylarda da silik çizgi görmüştüm ve çok net hatırlıyorum bunu.
ben silik olan çizgiyi hamile değilim sanıyordum sonrada sporuma temizliğime hatta ip atlamama devam ediyordum.
hatta bu ay silik çıkıncada öyle sandım sonra tesadüf burada biri foto paylaşmış ona herkes senın var deyince bende jeton düştü(
Kızlar merhabalarrr
Uzun zamandır yoktum.. Biz bu ayı tam değerlendirdik diyebilirim. Regl olmama 4 gün kaldı. Umarım olmam.. Belim ve göğüslerim de fena ağırıyor.. Ben beden eğitimi öğretmeniyim. Dün dersteyken 1metre kadar yüksek yerden aşağı atladım.Normalde hep yaparım ama o kadar kötü oldum ki nerdeyse düşüp bayılacaktım. Acaba hamile olabilir miyim.? Kafayı yemek üzereyim cidden yani
Canim valla benim cok belirtim olmadi ya , bir kac kere basim dondu , birdr arada kasiklarima 2 3 saniyelik sanci giriyordu kipirdayamiyordummMerhaba kızlar benim bu ay ilk denemem ama şimdiden heyecan stres sardı beni olmaz diye korku başladı Hamile arkadaşlarım belirtileriniz adet günlerinizde mi ortaya çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?