• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Daha önce bir kere çalışmıştım ama uzun zaman oldu tabi bu arada sende çok yorulmussundur baya is yapmışsın hadi bakalim hayırlı haberini alırız umarım haber et arada derede giriyorum cevap yazarim
Evet yoruldum epey... Aslında Ocak gibi çalışmaya başlamayı düşünüyordum ama bakalım şartlar uygun olursa başlarım haber veririm tabi... Senin işin ne üzerine

Ben beyaz esya mağazasında cay ve temizlik işine bakiyorum canim esim vesile oldu daha doğrusu eşimin çalıştığı mağazanın diğer şubesinde ise girdim

Evet yorucu ama fena degilim şimdilik çarşamba günleri izinliyim saat 8.30 gibi is başı 6.30 paydos tabi bu benim için geçerli satış danışmanı arkadaslar 8 de cikiyolar

Gunaydinnn kizlarrrr ,, nasilsinizzz ,dun giremedim ya , aksam baya bir duygu yukluydu , amcamlara ugradik ailemle , felcliydi , beni gorunce agladi yine , o ağlayinca babamda agladi , diyemedim daha cok duygulanir aglar diye , konusamiyor felcli oldugu icin banaa kiloo almaa! Yazdi ve guldu :anneadayı: sonrada iste oyleee gecti orda kendimi baya bir tutunca eve geldim bende aglaya aglaya uykuya dalmisim .. oyleee iste simdi de bugun okula gidecem bugun calisiyorum ,ayni zamanda folik asit verdi doktor henuz icmedim birazdan icecem ama olmayan mide bulantim psikolojik olsa gerek basladi bugun şimdi kara kara ilaci nasil icecem diye dusunuyorum... hepinizzzin gunu guzel gecsin kizlarrrrr:KK200:

deepandfury deepandfury canimm is gunun yorucu gecmis galiba , ilk gun diye belki ya , calismaya baslaman cok guzel olmuş,sana sans getirir insallah, bu gece geleyim de konuşalım azcikk
duruasil duruasil canımmm aksam seni de guzel haberlerle
B Baharaslan canim butun balik türlerini mi yiyemiyorsun bende bir tek somon yiyorum kilciksiz diye , birde mezgit yiyorum ama doktorum somon ye dedi haftada 1 kere

Gunaydin Amin canim iyiyim çok şükür amcan için çok üzüldüm canim bu arada kendini fazla yorma güzel güzel iç ilacını canim bebeğim için bu gerekli diye motive et kendini

Konuşalım canim evet ilk zamanlar olduğu için bayağı yorucu geçiyor evet çalışmaya başlamak iyi oldu cidden Bir nevi rahatladım valla evde dur dur curumusum resmen :KK48:

Gunaydin Amin canim iyiyim çok şükür ancak için çok üzüldüm canim bu arada kendini fazla yorma güzel güzel iç ilacını canim bebeğim için bu gerekli diye motive et kendini
Oylee canin ya carsamba gittim doktora bu arada onu yazmadim bak ilk cok kucuk dedi görünmeyebilir telaslanma hemen dedi sonra gorduu sonra aa ben beklemiyordum kucukde olsa kese olusmus dedi resmimimizi gecti haftaya cuma bir daha gidecem işte carsamba verdii ilaci ben 2 gun icmedim kendimi o kadar vicdanen kotu hissediyorum ki anlataman simdi de ictim işte bakalim nasil olacak etkisi

Konuşalım canim evet ilk zamanlar olduğu için bayağı yorucu geçiyor evet çalışmaya başlamak iyi oldu cidden Bir nevi rahatladım valla evde dur dur curumusum resmen :KK48:
Kesinlikleee çalışmak iyi yaa bende haftanin iki gunu okula gidiyorum ogrenci olarak 3 gunu de ders veriyorum ozel okulda , bitiyorrumm ordan oraya kosturmaca mahvediyor :hamarat::hamarat:

Canim benim çok sevindim üzülme ama düzenli olarak içmeye gayret et stres yapma insallah haftaya daha net görürsün canim

Kızlar merhabalarrr
Uzun zamandır yoktum.. Biz bu ayı tam değerlendirdik diyebilirim. Regl olmama 4 gün kaldı. Umarım olmam.. Belim ve göğüslerim de fena ağırıyor.. Ben beden eğitimi öğretmeniyim. Dün dersteyken 1metre kadar yüksek yerden aşağı atladım.Normalde hep yaparım ama o kadar kötü oldum ki nerdeyse düşüp bayılacaktım. Acaba hamile olabilir miyim.? Kafayı yemek üzereyim cidden yani

kızlar bir şey itiraf edeceğim..
ben diğer aylarda da silik çizgi görmüştüm ve çok net hatırlıyorum bunu.
ben silik olan çizgiyi hamile değilim sanıyordum sonrada sporuma temizliğime hatta ip atlamama devam ediyordum.
hatta bu ay silik çıkıncada öyle sandım sonra tesadüf burada biri foto paylaşmış ona herkes senın var deyince bende jeton düştü :KK43:(
Tatlım benim de mayıs ayında günüm üç gün geçmişti tıpkı seninki gibi silik çizgi çıkmıştı ama sanırım tarihi geçmiş bi test kullanmıştım ondan öyle silik çıktı

Merhaba kızlar benim bu ay ilk denemem ama şimdiden heyecan stres sardı beni olmaz diye korku başladı Hamile arkadaşlarım belirtileriniz adet günlerinizde mi ortaya çıktı ?

Kızlar merhabalarrr
Uzun zamandır yoktum.. Biz bu ayı tam değerlendirdik diyebilirim. Regl olmama 4 gün kaldı. Umarım olmam.. Belim ve göğüslerim de fena ağırıyor.. Ben beden eğitimi öğretmeniyim. Dün dersteyken 1metre kadar yüksek yerden aşağı atladım.Normalde hep yaparım ama o kadar kötü oldum ki nerdeyse düşüp bayılacaktım. Acaba hamile olabilir miyim.? Kafayı yemek üzereyim cidden yani

Ay aman canim dikat et bence bu adete yakin olan son gunler de dikkatli ol bence , ters hareketler yapma, olabilir tabi ki neden olmasin benim hic belirtim olmadi bende hatta cumartesi temizlik yaptim koltuklarin yerini degistim aksami perisan oldum bel agrisindan kasik sancisindan zaten ertesi gunde test yaptım silik cikti

Merhaba kızlar benim bu ay ilk denemem ama şimdiden heyecan stres sardı beni olmaz diye korku başladı Hamile arkadaşlarım belirtileriniz adet günlerinizde mi ortaya çıktı ?
Canim valla benim cok belirtim olmadi ya , bir kac kere basim dondu , birdr arada kasiklarima 2 3 saniyelik sanci giriyordu kipirdayamiyordumm

Back