• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Canim valla benim cok belirtim olmadi ya , bir kac kere basim dondu , birdr arada kasiklarima 2 3 saniyelik sanci giriyordu kipirdayamiyordumm
Bende kaşık ağrısı değil fakat altı gün var reglime hafif sancı giriyor bacaklarımdan aşağıya da vuruyor bi de sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ıslaklık giibi ne bilim

Bende kaşık ağrısı değil fakat altı gün var reglime hafif sancı giriyor bacaklarımdan aşağıya da vuruyor bi de sanki adet olmuşum gibi hissediyorum ıslaklık giibi ne bilim
Aslinda kasik sancisi dedigim benimde o galiba , bulasik yikarken bi sanci girdi 2 3 saniye yuruyemedim afim atmaya calistigimda batiyordu cok kotu

yesilbalon yesilbalon canim hoşgeldin insallah vardır bebis bu kadar stres yapma lütfen biliyorum kolay değil ama sabırla gününü bekle insallah bize bebis müjdesi verirsin canim

Hosbuldum canim bayağı yorucuydu ya çok şükür evime gelebildimde sizlere de kavuştum sonunda:KK71:

Hosbuldum canim bayağı yorucuydu ya çok şükür evime gelebildimde sizlere de kavuştum sonunda:KK71:
Ayy canımmmm uzatt uzat ayaklari bana rahat yook sut aldim yarim saat bekledim basinda 2 dakika ayrıldım esime kapiyi acmak icin sut tasmis her taraf batti

yesilbalon yesilbalon canim hoşgeldin insallah vardır bebis bu kadar stres yapma lütfen biliyorum kolay değil ama sabırla gününü bekle insallah bize bebis müjdesi verirsin canim
teşekkür ederim. geçen ay pek bi ümitliydim olacak diye ama bu ay pek öyle hissetmiyorum açıkçası. hakkımızda hayırlısı...:KK59::KK59:

Amin canim hayirlisi bak ben sırf kafama takmamak için ise girdim şimdi daha rahatım en azından olacakmi olmayacak mi diye düşünmüyorum.

Cok onemli kafana takma boyle kendini ise ver canim , insallah sende bize gelecek ay " bu ay kafama takmadim hamile kaldim "" dersinnn :anneadayı::anneadayı:

ben çalışıyorum zaten sabahtan akşama okuldayım çocuklarla uğraşıyorum yıllardır ama yine de insan kafasına takıyor. 4 yıl oldu evleneli 2 ay önce bebek düşünmeye başladık. hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım eşim korundu sürekli. hemen olur diye düşündük ama olmayınca insan karamsarlaşıyor. şimdi bir çocuk olsa şu odanın etrafında koştursa fena olmazdı yani :(

Inşallah olur canim telaslanma daha iki ay olmuş bak bana 2 sene olacak neredeyse dusukten sonra olmadı hiç zamanı gelince olur elbet

ben çalışıyorum zaten sabahtan akşama okuldayım çocuklarla uğraşıyorum yıllardır ama yine de insan kafasına takıyor. 4 yıl oldu evleneli 2 ay önce bebek düşünmeye başladık. hiç doğum kontrol hapı falan kullanmadım eşim korundu sürekli. hemen olur diye düşündük ama olmayınca insan karamsarlaşıyor. şimdi bir çocuk olsa şu odanın etrafında koştursa fena olmazdı yani :KK43:
3 üncü ayi guzel degerlendir canim, benimde 3. Denememizde oldu ama dediğim gibi ben saglikli beslenmeye bağlıyorum ama cunku hamile kaldığım ay ilk defa bu kadar saglikli beslendim

Ne biliyim canim ya o kadar uzun süre oldu insana kolay kolay olmaz gibi geliyor isimde oldukça yoğun ve yorucu o yuzden çok umutlu degilim canim

Kizlar yardim edin lutfen kafayi yiyecegim adetim duzenlidir gecikmez ama bu ay 8 gun gecikti 2 saat once test yaptim negatif ve sadece sag kasigim da kesintisiz agri ve batmalar oluyo belim de cok agriyor ne yapmam lazim. ?

Back