Hadi bakalim ekim ayi..

Aynen canim bende sırf bu yüzden karar verdim çalışmaya yoksa evde dur dur aklımdan çıkmayacak bu seferde olacağı varsa olmayacak en azından kafam rahat olacak simdi tesekkur ederim bu arada noldu gittinmi kan testi yaptirmaya

Yok canim burda gunun 7 gun gecmeden yapmiyorlae habire idrar testi yapip duruyorum haftaya direk bi doktora gitmeyi dusunuyorum bakalm hafta sonunu bi atlatayim insallah simdide kimyasal fln olmasin diye diken ustunde duruyorum. Aynen canm calismak cok ii gunluk is temposuydu aksam yemegiydi ev temizligiydi derken insan zamanin nasl gectigini anlamiyor.

Inşallah herşey yolundadır canim çok streslenme bak ben elim karnımda gezerdim mutluluktanmi yoksa birşey olucak korkusundanmidir bilemem ama malesef dustu sakin ol olumlu dusun canim

Hosbulduk canim iyiyiyim çok şükür beklediğimden iyi geçti sadece çok yoruldum sen nasilsin canim

Hic bisey yapmadim valla canim oyle oturdum aksam ustu biraz yuruyus yaptik esimle, yemek, bulasik, camasur derken gun geciyor biliyorsun :)

Bende iyiyim canim çok yoğun ve yorucu gidiyor şimdilik iyi gidiyorum bakalim
İlk kez mi çalışıyorsun? Ya da uzun bir ara verdiysen ilk zamanlar zorlanabilirsin ama alışacaksındır muhakkak... Ben de iyiyim temizlik yaptım cam sildim bugün perdeleri yıkadım son posta makinede.. Çok yoruldum.. Kornişleri falan da sildim bayağı zorladı beni... Bu arada yarın iş görüşmem var bakalım hayırlısı

Daha önce bir kere çalışmıştım ama uzun zaman oldu tabi bu arada sende çok yorulmussundur baya is yapmışsın hadi bakalim hayırlı haberini alırız umarım haber et arada derede giriyorum cevap yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…