aminn. İnşallahBende 2 yıl olacak evleneli bir düşük yaptım bende akışına bıraktık biz artık doktora falan gitmiyorum Inşallah bizde buradan güzel haberlerimizi paylasiriz
Yok canim burda gunun 7 gun gecmeden yapmiyorlae habire idrar testi yapip duruyorum haftaya direk bi doktora gitmeyi dusunuyorum bakalm hafta sonunu bi atlatayim insallah simdide kimyasal fln olmasin diye diken ustunde duruyorum. Aynen canm calismak cok ii gunluk is temposuydu aksam yemegiydi ev temizligiydi derken insan zamanin nasl gectigini anlamiyor.Aynen canim bende sırf bu yüzden karar verdim çalışmaya yoksa evde dur dur aklımdan çıkmayacak bu seferde olacağı varsa olmayacak en azından kafam rahat olacak simdi tesekkur ederim bu arada noldu gittinmi kan testi yaptirmaya
Hos geldin canim nasilsin bu gun, is nasil gecti bakalim?Ben geldim canlarim
Iyiyim canim cok sukur bi sıkıntı yok oyle gunlerimi geciriyorum iste evde.Hosbulduk canim iyiyiyim çok şükür beklediğimden iyi geçti sadece çok yoruldum sen nasilsin canim
Canım bende hiç yemiyorum balık Dr. um bana eğer yiyemezsen balık yağı kapsülü var onu kullanırsın demişti bir araştır sor Dr una istersenmerhaba balık yiyemiyorum.
ne yapmam lazım
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor yeni işin?Nasılsınız kızlar fırsat bulunca napiyosunuz diye bi bakayım dedim
İlk kez mi çalışıyorsun? Ya da uzun bir ara verdiysen ilk zamanlar zorlanabilirsin ama alışacaksındır muhakkak... Ben de iyiyim temizlik yaptım cam sildim bugün perdeleri yıkadım son posta makinede.. Çok yoruldum.. Kornişleri falan da sildim bayağı zorladı beni... Bu arada yarın iş görüşmem var bakalım hayırlısıBende iyiyim canim çok yoğun ve yorucu gidiyor şimdilik iyi gidiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?