Hadi bakalim ekim ayi..

Senay_26 canimmmm , cok sevindim valla yssadigin su durumu bende 6 gun once yasadim battan once erken test yaptım tek cizgi cikti 2 3 gun gecti yaptım ayni bu silikte cikti ertesi gun yine yaptim.yine silik cikti kan verdim hemen ayy canim kizzzlar @BahaRaslan99 canım sen bizim önümüzü açtın kizlarrtt bu gruppp ugurlu benen totem yaptim yakin zamandaaaa sizinde cift çizgilerinizi gorecegizzzz insallah kasima bomba gibi hazirlanin

Bende bu gun sabah tekrar yaptim gene silikti cizgi ama kan testine de gidemiyorum yurt disindayim burda adet tarihini 7 gun gecmeden kan testi yapmiyorlar. Sabahlari birer test yapacam bat yarihi gecene kadar bakalm hayirlisi simdide kimyasal olmasn fln diye korkular sardi.

Ayni benim korkularim gonlunu ferahh tuttt.. bende carsamba gunu gidecegim , insallah bebisin sağlıklı bir sekilde tutunacak, kafana takma

Insallah canim hamile olan herkesin dualarini duysun rabbim tek dayanagim dualar zaten elimden geldigince dua ediyorum. Bende adet tarihim 10 gun gecince fln gidecem bi doktora hayirlisiyla.
Ayni benim korkularim gonlunu ferahh tuttt.. bende carsamba gunu gidecegim , insallah bebisin sağlıklı bir sekilde tutunacak, kafana takma

Tekrardan tüm hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyor bebislerini sağlıkla kucaklarina almayı diliyorum. Yarin ise basliycam kismetse hiç olmassa sürekli kafaya takmaktan kurtulmuş olucam.

Tekrardan tüm hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyor bebislerini sağlıkla kucaklarina almayı diliyorum. Yarin ise basliycam kismetse hiç olmassa sürekli kafaya takmaktan kurtulmuş olucam.
Ben de tüm hamile annelerimizi kutluyorum.. Canım senin adına sevindim hayırlı olsun yeni işin... Allah utandırmasın

Amin canim amin insallah Hayirli olur benim içinde hamis olana kadar bırakmam sen nasilsin canim nasıl gidiyor

slm. Arkadaşlar bende bu ay yumurtlama için ilaç kullandım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmek bilmiyo ya

Aynen canim iyi dusunmussun insallah istedigin gibi bir iş bulursun bakalim benim iş tecrübem pek yok yarın nasıl gecicek merak ediyorum

Seni çok iyi anlıyorum canim bende 1 sefer tedavi gördüm klomen +C atlatma iğnesi malesef tutmadı ne kadarlık evlisin ne zamadir bebis dusunuyosunuz

Aynen canim iyi dusunmussun insallah istedigin gibi bir iş bulursun bakalim benim iş tecrübem pek yok yarın nasıl gecicek merak ediyorum
Canım hayırlı olsun yeni işin :) senin adına çok sevindim :)
Bende bugün 2. Aşılama için iğnelere başladım bakalım Rabbim aratmasın kimselere dualarınızı eksik etmeyin...

Seni çok iyi anlıyorum canim bende 1 sefer tedavi gördüm klomen +C atlatma iğnesi malesef tutmadı ne kadarlık evlisin ne zamadir bebis dusunuyosunuz
3 yıllık evliyim ilk bbebğimi kaybettim geçen sene malesef gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 7 aydır yeniden ugraşıyorum ama olmuyo eşimde sperm hareketsizliği var ilaç kullanıyo bende bişey çıkmadı çok şükür bu ay doktor kontrolunde yaptık herşeyi yumurtaların kalitesini artırmak için ilaç kullandım kontrole gittiğimde maşallah sağ yumurtalığın coşmuş dedi herşey iyiydi çatlamak üzere hemen ilişki dedi bizde o günleri değerlendirdik suan beklemedeyim.biraz uzun oldu cnm

Hndxxx tatlım tesekkur ederim dualarim seninle canim insallah mutlu haberini aliriz seninde

Son düzenleme:
Bende 2 yıl olacak evleneli bir düşük yaptım bende akışına bıraktık biz artık doktora falan gitmiyorum Inşallah bizde buradan güzel haberlerimizi paylasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…