Bende bu gun sabah tekrar yaptim gene silikti cizgi ama kan testine de gidemiyorum yurt disindayim burda adet tarihini 7 gun gecmeden kan testi yapmiyorlar. Sabahlari birer test yapacam bat yarihi gecene kadar bakalm hayirlisi simdide kimyasal olmasn fln diye korkular sardi.Senay_26 canimmmm , cok sevindim valla yssadigin su durumu bende 6 gun once yasadim battan once erken test yaptım tek cizgi cikti 2 3 gun gecti yaptım ayni bu silikte cikti ertesi gun yine yaptim.yine silik cikti kan verdim hemen ayy canim kizzzlar @BahaRaslan99 canım sen bizim önümüzü açtın kizlarrtt bu gruppp ugurlu benen totem yaptim yakin zamandaaaa sizinde cift çizgilerinizi gorecegizzzz insallah kasima bomba gibi hazirlanin
Ayni benim korkularim gonlunu ferahh tuttt.. bende carsamba gunu gidecegim , insallah bebisin sağlıklı bir sekilde tutunacak, kafana takmaBende bu gun sabah tekrar yaptim gene silikti cizgi ama kan testine de gidemiyorum yurt disindayim burda adet tarihini 7 gun gecmeden kan testi yapmiyorlar. Sabahlari birer test yapacam bat yarihi gecene kadar bakalm hayirlisi simdide kimyasal olmasn fln diye korkular sardi.
Ayni benim korkularim gonlunu ferahh tuttt.. bende carsamba gunu gidecegim , insallah bebisin sağlıklı bir sekilde tutunacak, kafana takma
Ben de tüm hamile annelerimizi kutluyorum.. Canım senin adına sevindim hayırlı olsun yeni işin... Allah utandırmasınTekrardan tüm hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyor bebislerini sağlıkla kucaklarina almayı diliyorum. Yarin ise basliycam kismetse hiç olmassa sürekli kafaya takmaktan kurtulmuş olucam.
Ben de iyiyim canım yavaştan iş ilanlarına bakmaya başladım istediğim gibi bişey bulursam başvurucam sıkılmaya başladım evdeAmin canim amin insallah Hayirli olur benim içinde hamis olana kadar bırakmam sen nasilsin canim nasıl gidiyor
hoşbuldum canm evet geçmiyo malesef zaten çok heeyecanlıyım bide ilaçlar yüzünden hamileymişim gibi belirtiler yaşıyorum heyecanım iyice artıyoHoşgeldin aramıza canim bir bekleyiste olunca zaman geçmiyor malesef
Canım hayırlı olsun yeni işin :) senin adına çok sevindim :)Aynen canim iyi dusunmussun insallah istedigin gibi bir iş bulursun bakalim benim iş tecrübem pek yok yarın nasıl gecicek merak ediyorum
3 yıllık evliyim ilk bbebğimi kaybettim geçen sene malesef gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 7 aydır yeniden ugraşıyorum ama olmuyo eşimde sperm hareketsizliği var ilaç kullanıyo bende bişey çıkmadı çok şükür bu ay doktor kontrolunde yaptık herşeyi yumurtaların kalitesini artırmak için ilaç kullandım kontrole gittiğimde maşallah sağ yumurtalığın coşmuş dedi herşey iyiydi çatlamak üzere hemen ilişki dedi bizde o günleri değerlendirdik suan beklemedeyim.biraz uzun oldu cnmSeni çok iyi anlıyorum canim bende 1 sefer tedavi gördüm klomen +C atlatma iğnesi malesef tutmadı ne kadarlık evlisin ne zamadir bebis dusunuyosunuz
Iyiyim tatlim yeni isin hayirli olsun cok ii yapiyorsun ise baslamakla emin ol kafan cok dagilir surekli dusunmezsin, ben bir saat bile evden ciksam gun icinde kafam dagiliyor ama evde olunca surekli dusunuyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?