Hadi bakalim ekim ayi..

Yok canim cumartesi 22 si bat gunum.
Bende farklı bi test kullanmistim 2 kere 2.çizgi çok silik çıktı vede çok geç çıktı ama benim test bozuktu sanırım tam t nin altında değildi. Ama senin çok belli ve hemen oluştuğu için yanlış olcagini sanmıyorum bence hamile sin :)

Canim belirtilerin nelerdi ya anlatirmisin benimde bat gunum 22 bendemi test yapsam acaba erken gebelik testiydi demii.. gozun aydin bu arada canmm benim hayirli olsn insallaah
Canim bn sigara kullaniyorum tuhaf bi sekilde bu gun sigara agzimda aci aci bi tat birakmaya basladi, bikac gumdur gobek cecremde ama kasiklarda degil batmalar oluyordu en cok kuskulanma sebebim de surekli atesim bikac gundur 37.1 di bu gun 37.3 u gordum ve cok usuyordumm ayaklarim ellerim buz gibi gunlerdir.

Ayy canim benimm yaa yarin ilk is bende yapcam insallah silikde olsa senin gibi bir sonuc gorurum.
Benimde gobek cevremde ve belimde muthis bir agri var ve batima 7 gun kala goguslerimde asiri bir agri olmaya basladi

Aynı belirtiler bendede var kasıklarımda deil benimde göbek bölgemde batmalar ve ayaklarım çok üşüyo yarın adet olmam lazım bakalım gelen gıden yok normalde 16 sı yada bugun olmam lazımdı ben düzenli 28 günde bi oluyorum çünkü gecen ay 18 inde olmuştum yani yarında olmazsam test alıcam

Ayy canim benimm yaa yarin ilk is bende yapcam insallah silikde olsa senin gibi bir sonuc gorurum.
Benimde gobek cevremde ve belimde muthis bir agri var ve batima 7 gun kala goguslerimde asiri bir agri olmaya basladi
Insallah canim hayirlisiyla insallah gorursun o hayalet cizgiyi sende hayalet diyorum cunki kendini her zaman gostermiyor malesef. Benim su an gene karnim agriyor belim de yeni yeni agrimaya basladi testten sonra. Az once bi test daha yaptim cizgi gene ayni sekildeydi her gun bitane yapacam bakalm ne zaman kalinlasacak.

Insallah sende cift cizgiyi gorursun canim

Darısı başımızaaaaa inşallah bende bugün gördüm kırmızıları ne yazık ki yarın 2. Aşılama için start veriyoruz...
2. Aşılamaya gerek kalmasın istiyordum ama malasef olmadı üzgünüm çok.
Aşılamanın stresini tekrar yaşamak çok sıkıcı pfffff offf bebeğim gel artık nolurrrrrrr

Umarım arkadaşlar ya İnan'ın çok üzüldüm gerçekten ya her ay saati saatine olan ben günüm geçince nasıl sevindim ya ama maalesef olmadı işte olmayınca olmuyor demekki Allah ne diyorsa o gerisi yalan gerçekten

Umarım arkadaşlar ya İnan'ın çok üzüldüm gerçekten ya her ay saati saatine olan ben günüm geçince nasıl sevindim ya ama maalesef olmadı işte olmayınca olmuyor demekki Allah ne diyorsa o gerisi yalan gerçekten

kızlar bir şey itiraf edeceğim..
ben diğer aylarda da silik çizgi görmüştüm ve çok net hatırlıyorum bunu.
ben silik olan çizgiyi hamile değilim sanıyordum sonrada sporuma temizliğime hatta ip atlamama devam ediyordum.
hatta bu ay silik çıkıncada öyle sandım sonra tesadüf burada biri foto paylaşmış ona herkes senın var deyince bende jeton düştü (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…