• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Haklisinn canimm yaaa takmamak gerek bende , bakalim yarinda bir yaptirayim testi sonra doktora gideyim bilerek doktora gitmiyorum biraz daha zaman gecsin diye, gitsem gozukmese kese falan daha stress yapcam

Valla normalde ben cok su iciyordum canım ama simdi hic icmek istemiyorum, yeme icmeden kesildim hep esimle tartışıyoruz sevmedigim şeyleri hep ye ye diye zorluyo
Esin hakli canim canin cekmese bile yemelisin sevdigin biseyler yap kendine ve ya bebek icinde senin icinde cok onemli biliyorsun.

Gunaydinn kuzuummm masallah sen cok geeec uyumussun yaaa baksana ben bu saat oldu uyandim

Günaydın kızlar:)))) kırmızıları gören var mı daha görmediysek ne alemdeyiz benim 2 kaldı:)

benimde 26 ekim yıldönümüm:)

benin dr kesinlikle çamaşır asmayı yasakladı.
sende asma sıkıntıymış.
özellikle çamaşır sepetini kaldırma demişti.
Ay cok dikkat ediyorum kuzum supurgedr tehlikeliymis hareketleri artikk eşime dustu temizlik camasir falan bilseydim oncesinden yapardimmm kizzz , benim esim hayatta bardagini kaldiri0 mutfaga goturmez simdi gozlerim yasariyooor

Ay cok dikkat ediyorum kuzum supurgedr tehlikeliymis hareketleri artikk eşime dustu temizlik camasir falan bilseydim oncesinden yapardimmm kizzz , benim esim hayatta bardagini kaldiri0 mutfaga goturmez simdi gozlerim yasariyooor
evet süpürge birde perde asma ağır kaldırma klasık seyler işte:)
benımkıde yapar saolsun ama kendim söyleyemiyorum zaten gelen bir abla vardı.1 ay ara vermiştim ona .tekrar başlıycam anlaşılan..bir süpürmeyle kalmasın gelince camlarda silinsin:D:D

Aynen aynen esim isyan bayragini cekerse ( ki en fazla 1 hafta daha boyle surer ) bende bir yardımcı ayarlayacagim kendime

Arkadaşlar benim bat dün dü bende sevindim gecikince belki bebeğim vardır diye ama nasip değilmiş her ay saati saatine olan ben bir gün geçince heveslendim ama olmadı kasım a kaldım bende ve İnan'ın ağladım resmen ya moralim inanılmaz bozuldu :KK12::KK42::mad:

Arkadaşlar benim bat dün dü bende sevindim gecikince belki bebeğim vardır diye ama nasip değilmiş her ay saati saatine olan ben bir gün geçince heveslendim ama olmadı kasım a kaldım bende ve İnan'ın ağladım resmen ya moralim inanılmaz bozuldu :KK12::KK42::mad:
Canımmmm yaa :110:

20161017_184852.jpg

Kizlar dayanamayip erken gebelik tasti yaptim o hayalet cozgi orda mi ben mi hayal goruyorum bi goz atin lutfen

Bende a
Eki Görüntüle 1899210
Kizlar dayanamayip erken gebelik tasti yaptim o hayalet cozgi orda mi ben mi hayal goruyorum bi goz atin lutfen
bu hayalet bi çizgi degil çizgi resmen ben burdayım diyor:KK45:

Bende a

bu hayalet bi çizgi degil çizgi resmen ben burdayım diyor:KK45:
Ayy inanayimmi canim ya yaniltmaca olma payi var mi acaba cumartesi dayanamayip yapmistim ayni testten tek cizgiydi bu gun de boyle oldu heycandan kalbim duracak.

Back