Esin hakli canim canin cekmese bile yemelisin sevdigin biseyler yap kendine ve ya bebek icinde senin icinde cok onemli biliyorsun.Valla normalde ben cok su iciyordum canım ama simdi hic icmek istemiyorum, yeme icmeden kesildim hep esimle tartışıyoruz sevmedigim şeyleri hep ye ye diye zorluyo
Kesinlikle canim ama biraz pimpirikliiii baya bi bazen diyorum bunun bu halleriyke 9 ay nasil gececek,Esin hakli canim canin cekmese bile yemelisin sevdigin biseyler yap kendine ve ya bebek icinde senin icinde cok onemli biliyorsun.
Melissaihsn06 benimde 25 ekim yildonumum canim Rabbim mutlulugunuzu daim etsin ve tatlimi tatli bir bebis nasip etsin insallah.
benin dr kesinlikle çamaşır asmayı yasakladı.Vaaay kizlr inanilmazzz , esimm camasiri makinadan cikarmis camasir seriyo
Ay cok dikkat ediyorum kuzum supurgedr tehlikeliymis hareketleri artikk eşime dustu temizlik camasir falan bilseydim oncesinden yapardimmm kizzz , benim esim hayatta bardagini kaldiri0 mutfaga goturmez simdi gozlerim yasariyooorbenimde 26 ekim yıldönümüm:)
benin dr kesinlikle çamaşır asmayı yasakladı.
sende asma sıkıntıymış.
özellikle çamaşır sepetini kaldırma demişti.
evet süpürge birde perde asma ağır kaldırma klasık seyler işte:)Ay cok dikkat ediyorum kuzum supurgedr tehlikeliymis hareketleri artikk eşime dustu temizlik camasir falan bilseydim oncesinden yapardimmm kizzz , benim esim hayatta bardagini kaldiri0 mutfaga goturmez simdi gozlerim yasariyooor
Canımmmm yaaArkadaşlar benim bat dün dü bende sevindim gecikince belki bebeğim vardır diye ama nasip değilmiş her ay saati saatine olan ben bir gün geçince heveslendim ama olmadı kasım a kaldım bende ve İnan'ın ağladım resmen ya moralim inanılmaz bozuldu
Bende aArkadaşlar benim bat dün dü bende sevindim gecikince belki bebeğim vardır diye ama nasip değilmiş her ay saati saatine olan ben bir gün geçince heveslendim ama olmadı kasım a kaldım bende ve İnan'ın ağladım resmen ya moralim inanılmaz bozuldu
bu hayalet bi çizgi degil çizgi resmen ben burdayım diyorEki Görüntüle 1899210
Kizlar dayanamayip erken gebelik tasti yaptim o hayalet cozgi orda mi ben mi hayal goruyorum bi goz atin lutfen
Ayy inanayimmi canim ya yaniltmaca olma payi var mi acaba cumartesi dayanamayip yapmistim ayni testten tek cizgiydi bu gun de boyle oldu heycandan kalbim duracak.Bende a
bu hayalet bi çizgi degil çizgi resmen ben burdayım diyor
Testi yaptıktan ne kadar sonra belirdi ikinci cizgiAyy inanayimmi canim ya yaniltmaca olma payi var mi acaba cumartesi dayanamayip yapmistim ayni testten tek cizgiydi bu gun de boyle oldu heycandan kalbim duracak.
4, 5 dakika sonra.2Testi yaptıktan ne kadar sonra belirdi ikinci cizgi
Ozman büyük ihtimal hamilesin canım tebrikler.Adetin gecikmismiydi4, 5 dakika sonra.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?