Hadi bakalim ekim ayi..

Ooo supersin tatlım ya masallah sana kısa sürede istedigin kiloya ulasirsin insallah bende iyiyim sukur aynı ev işleri falan bakalim belli değil tamda bu ay ise başlayabilirim bende

Ooo supersin tatlım ya masallah sana kısa sürede istedigin kiloya ulasirsin insallah bende napiyim aynı ev işleri falan bakalim belli değil tamda bu ay ise başlayabilirim bende
hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyeyim...ideal kilomu geçtim bir 10 kilo verebilsem en azından hamilelikte şuan ki kilomdan çok fazla geçmeyebilirim...yoksa bu kiloyla işim çok zor olur...şu an bile hareketlerim kısıtlandı kilomdan dolayı...he tabi aslında hemen bebek denemek istiyor vakit kaybetmek istemiyorum ama Aralık ayına kadar sabredeceğim oldu oldu,olmadı çalışmalara start vereceğim...

Amin canim bende arada diyet topiclerini falan geziyorumda herhalde bu kadar abur cubur düşkünlüğü varken diyet falan yapamam aslında çok kilom yokta beslenmemi duzenlemem lazım bebek icin bu şart oldu

Kizlar yardim lutfen adetime 6 gun kaldi bu gun surekli acikmaya basladim 2 bucuk 3 saatte bir ac oluyorum ellerim titremeye basliyo resmen acliktan kan sekerim mi dustu diyorum ama iki gundur de cok usuyordum esim tisortle gezerken evin icinde ben patikler kalin kazaklar ve genede usuyordum tuhaf ki bu gun birden terlemeye basladim yarim saat kadar soguk soguk terler doktum, bi de karin cevremde bi sagda bi solda batmalar oluyor (kasiklarda degil karinda) sizce bunlar hamilelik belirtisi mi yasayan var mi bu durumlari.

Insallah canim ya stres yapmamaya çalış insallah herşey gönlünce olur bugün biraz keyifsizim ya adetim bitmesine rağmen ara ara sağ kasigima ağrılar giriyor usuttum galiba sen nasilsin canim günün nasıl gecti

Insallah canim ya stres yapmamaya çalış insallah herşey gönlünce olur bugün biraz keyifsizim ya adetim bitmesine rağmen ara ara sağ kasigima ağrılar giriyor usuttum galiba sen nasilsin canim günün nasıl gecti
Valla paranoyalar icinde gecti gene gunum canim elimde orgu ama kafa nerde belli zaten. Dikkatbet canim usutme sakin bi de bu gun bi yerde okudum bi bayan yazmisti adet biriminden sonra hamilelik belirtilerim vardi test yaptim hamile ciktim diye umutlandirmak istemem ama oyle bisey olmasin.

Bende bas donmesi oldu bir kac kere birre kasiklarimda sanci olusuyordu durdugum yerden baska bir yere kipirdayamiyordum 4 5 saniye , usume belirtimiydi bilmiyorum ama üşüyordum bende ki hala esim evde sort tisort ben uzun pijamalar battaniye uzaniyorum corap ayagimda , ❤

Senay_26 Canim benim olabilir tabide pek sanmam soğuktan kaynaklı büyük ihtimal haklısın bende adete az bi süre kala senin gibi düşünmeden edemiyorum

Su icmende falan artis oldu mu peki canim bikac gundur cok susamaya basladim ilgisi olabilir mi?

Y yuppiie naptin gittinmi doktora canim
Yok canim ya carsamba gidecem randevu aldim cumartesi birdaha kan testi yaptim , 561 cikti yarin tekrar kan testi yapcam artis a yine bakacam carsambada doktoruma gidecem , doktor araştırdim baya iyi bir doktor buldum carsambaya randevu aldim sence artis iyi mi ? Diger postlara bakinca hep binlerde degerler ama herhalde benim daha kucuk yoksa artis iyi gibi 12 inde yaptim 139 15nde yaptim iste 561 bakalim yarin kac cikacak

Canimcim herkesin değeri farklıdır gönlünü ferah tut bak yengemin betasi 90 çıkmıştı şimdi masallah tosun gibi oğlu var benimde hamileyken degerim 317 cikmisti ama tutunamadı insallah herşey yolunda gider canim stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…