- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can'ım bu kadar da düşünmemeye çalış. Bende beklentiye giriyorum yarın bat günüm herhangi bi belirtim yok adet olmaya dair. Normalde bacaklarım çok agrır göğüs hassasiyeti olur ama şuan da çok kötü hastayım ondan da hissedemiyor olabilirim grip olmuşum bogazlarım çok kötü belki hamilelik vardır diye ilaç da alamıyorum doğal yollarla uğraşıyorum işteInsallah canim, senin az kalmis benim 22 veya 23 gecen ay bi gun gec geldi diye kestiremiyorum bu ay net tarihi, hele o son iki gun iskence gibi wc de gecio geldi mi gelio mu derken kafayi yiyorum.
Aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 4ekim yıl dönümüydü daha birinci yılımız çok güzel geçti ama yarın bat günüm bakalım bende ne olacakInşallah canim ya bu ay olaydı bize çok güzel yıldönümü hediyesi olacaktı nasip ışte
Akintin şeffafsa korkma zaten hamile kalanlar hep islakliktan sikayet ediyor ben senin yerinde olsam test yapardim varsa cikar zaten sabah ilk idrarinla yap varsa evde..Canım bat'a son 3. Gün kaldı bugün akıntım başladı şeffaf ve iç çamaşırımı ıslatır şekilde 2 gün önce de süt kesiği gibi ara ara oldu sence bu bi belirti olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum
Bence hem test yap hem bu günleri değerlendir. Adete yakın yumurtlama olabiliyor. Bu akıntı ona da işaret edebilirmiş. Bende de su gibi akinti var ama test negatif. Pek anlamam akıntıdan ama bir arkadas yumurtlama olabilir dedi.Canım bat'a son 3. Gün kaldı bugün akıntım başladı şeffaf ve iç çamaşırımı ıslatır şekilde 2 gün önce de süt kesiği gibi ara ara oldu sence bu bi belirti olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum
Ben kaç tane negatif gördüm sayısını hatırlamıyorum Bile de , her defasında baya ağlama krizleri geçiriyorum çok mantıksızca yaptığım farkındayım ama kendime hakim olamıyorum ağlayınca rahatlıyorum günüme kaldığım yerden devam ediyorum:)Bu gidişle esimde bana yasaklayacak az kaldı neyse artık negatifi gormeye alıştığım için ilk zamanlar ki gibi aglamiyorum sadece moralim bozuluyor o kadar.
canım hoşbuldum...buralardayım girip çıkıyorum çok fazla bakmıyorum ondan...bu ara kilo vermek için arayışlar içerisindeyimgece yatmadan yoğurt,pul biber limon kürü yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye başladım,mekik çekmeye çalışıyorum evde bisiklet var ona başlayacağım ,bir an önce zayıflayıp bebek çalışmalarına başlamak istiyorum bakalım 2 ay verdim kendime bu 2 ayda biraz zayıflayabilirsem Aralık sonu gibi başlamak istiyorum çalışmalara...sen nasılsın tatlım?duruasil canim nerelerdesin hoşgeldin bi denk gelemedik