Hadi bakalim ekim ayi..

Insallah canim, senin az kalmis benim 22 veya 23 gecen ay bi gun gec geldi diye kestiremiyorum bu ay net tarihi, hele o son iki gun iskence gibi wc de gecio geldi mi gelio mu derken kafayi yiyorum.
Can'ım bu kadar da düşünmemeye çalış. Bende beklentiye giriyorum yarın bat günüm herhangi bi belirtim yok adet olmaya dair. Normalde bacaklarım çok agrır göğüs hassasiyeti olur ama şuan da çok kötü hastayım ondan da hissedemiyor olabilirim grip olmuşum bogazlarım çok kötü belki hamilelik vardır diye ilaç da alamıyorum doğal yollarla uğraşıyorum işte

Kizlar 3 aydir bu ay ilk defa erken gebelik testi aldim bu gun, umudum mu fazla bu ay his mi diyeyim bilemedim gecen ay da aklimdan gecmedi degil ama kendimi tuttum adet gunume kadar almadim ve o gun adet oldum zaten ama bu ay adetime 1 hafta kala dayanamayip aldim az once alis verise ciktim eczanenin onundem gecerken dedim alayim bi tane bisey olmaz. Simdi sizce bu testi ne zaman yapayim bat haftaya bu gun testin ustunde iliskiden 7 gun sonra sonuc veriyo diyor icinde de 2 adet var birini iliskiden 7 gun sonra yapin digerini de adet gunu diyor kesin sonuc icin sizce o kadar erken sonuc almak mumkun mu?

canim eger icinden yapmak geliyorsa yap. belki de icindeki his bebisinin seninle oldugunun isaretidir Pozitif cikarsa sevinirsin, negatif olursa da uzulmezsin ne de olsa henuz testte cikmama ihtimali de var.

ben artik kendimi psikolojik olarak zorlamiyorum. nasil davranmak veya dusunmek istiyorsam o sekilde hareket ediyorum. dusunmeyecegim, odaklanmayacagim derken iyice depresif moda bagliyordum cunku az daha

Yaptim canim dayanamadim bilmiyorum benim gibi bi hafta erken test yapip sonucu dogru alan varmi ama benimki negatifti. Kullanici yorumlarini okudim milletin 5 gun gecikmesinde bile negatif cikmis ve hamile olmadigini dusunup uzun sure adet bekleyenler bile olmus su anlik tesellim o yorumlar bakalim haftaya Rabbim ne gosterecek.

Ben varim canim buyur

Canım bat'a son 3. Gün kaldı bugün akıntım başladı şeffaf ve iç çamaşırımı ıslatır şekilde 2 gün önce de süt kesiği gibi ara ara oldu sence bu bi belirti olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum

Akintin şeffafsa korkma zaten hamile kalanlar hep islakliktan sikayet ediyor ben senin yerinde olsam test yapardim varsa cikar zaten sabah ilk idrarinla yap varsa evde..

Bence hem test yap hem bu günleri değerlendir. Adete yakın yumurtlama olabiliyor. Bu akıntı ona da işaret edebilirmiş. Bende de su gibi akinti var ama test negatif. Pek anlamam akıntıdan ama bir arkadas yumurtlama olabilir dedi.

Çok teşekkür ederim kızlar testim yok evde almıyorum artık eşimde yasakladı zaten negatifi görünce saatlerce ağladığım için çok üzülüyor aldırmıyor sanırım günümü beklemek en iyisi yada adet öncesi yumurtlama dediğiniz gibi değerlendireyim biraz geç oldu saat ama:)))))))))

Rica ederim canim bu gidişle esimde bana yasaklayacak az kaldı neyse artık negatifi gormeye alıştığım için ilk zamanlar ki gibi aglamiyorum sadece moralim bozuluyor o kadar.

Bu gidişle esimde bana yasaklayacak az kaldı neyse artık negatifi gormeye alıştığım için ilk zamanlar ki gibi aglamiyorum sadece moralim bozuluyor o kadar.
Ben kaç tane negatif gördüm sayısını hatırlamıyorum Bile de , her defasında baya ağlama krizleri geçiriyorum çok mantıksızca yaptığım farkındayım ama kendime hakim olamıyorum ağlayınca rahatlıyorum günüme kaldığım yerden devam ediyorum:)
Evli mutlu ço........... :))))) aaa

Haklısın hayat devam ediyor vakti saati gelince elbette olacak Allahın izniyle boşuna yipratiyoruz kendimizi bende saatlerce testte silikde olsa çizgi görebilmek için resmen testi gözüme sokardim sonrası gözyaşı seli malum biliyorum bunu söylemeye hakkım yok ama bazen çok yoruldugumu hissediyorum.

duruasil canim nerelerdesin hoşgeldin bi denk gelemedik
canım hoşbuldum...buralardayım girip çıkıyorum çok fazla bakmıyorum ondan...bu ara kilo vermek için arayışlar içerisindeyimgece yatmadan yoğurt,pul biber limon kürü yapıyorum,yediklerime dikkat etmeye başladım,mekik çekmeye çalışıyorum evde bisiklet var ona başlayacağım ,bir an önce zayıflayıp bebek çalışmalarına başlamak istiyorum bakalım 2 ay verdim kendime bu 2 ayda biraz zayıflayabilirsem Aralık sonu gibi başlamak istiyorum çalışmalara...sen nasılsın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…