Hosbuldum..Hossssgeldiiiiiii kiii , biz 24 leeerr konusmayalim ozamaannn :)))
kızlar iki gündür petle dolaşıyorum.
bişey yok.
karnım ağrıyo ayaklarım üşüyor ve şişim regl belirtilerimin hepsi mevcut.
testtede silik çıktı.(3ekimde)
bugun dayanamayıp test yapcam galiba
Benn bir hafta oncesinden kan verdim 2 denemede de ama bu ay test yapmayacam gelecekse gelsin kirmizilar yada gunum gecerse yapcam kustum testlereİdrarda silik çıktı ve iki gündür kan vermedin miben olsam hastaneden çıkmazdım canım sen bencede kan ver ve bizede haber ver hayırlısı olsun hakkımızda
aynen canım umudumu kesmiyorum Allah muhakkak bir gün bize verecek evlatlarımı :) ama 1 2 ay dinlenmek istiyorum sanki
Silik olması pozitif demek zaten.Muhtemelen çok yeni olduğu için silik çıkıyor.Ben de aynı şeyleri yaşamıştım.işyerim sıkıntılı.
eczaneye zor gidip alıyorum testi o derece.
kan vermem şuan imkansız yani.
bugun garip ruh halındeyım kıpır kıpır aynı zamanda endişeli ayrıca ağlamaklı bilemiyorum...Silik olması pozitif demek zaten.Muhtemelen çok yeni olduğu için silik çıkıyor.Ben de aynı şeyleri yaşamıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bat-i-bugun-olup-adet-olmayanlar.959589/page-2Silik olması pozitif demek zaten.Muhtemelen çok yeni olduğu için silik çıkıyor.Ben de aynı şeyleri yaşamıştım.
teşekkür ediyorum. içimi rahatlatıyorsEvet aynısı işte.Benim uzun süre böyle gitmişti.Doktorum 15 gün boyunca hergün test yapmamı söylemişti.Hiç göremedim net kırmızıyı ben beta değerim de düşüktü.Ama sonra normale döndü hepsi.İnşallah seninde öyle olacaktır endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?