Hadi bakalim ekim ayi..

Kizlaaar beni de alin araniza bat 23 Ekim 15 aydir evliyim 1 sene korunduk hap fln kullanmadim esim korundu 2 ay husrana ugradim bu ay ovulasyon testi aldm yumurtlama gunumu takib ediyorum gerisi Allaha kalmis bu ayda olmazsa bi doktora gorunmeyi dusunuyorum.

Gecmis olsun canim valla zormus bu isler ya pat diye hamile kalip doguranlara gipta ediyorum resmer.

Saol canimAynen bende beklemek cidden çok zor olduğu zamanda bu seferde acaba herşey yolundami saglikli mi diye evhamlanacaz zor cok zor

Bir de habire millet soruyo yok mu biseyler diye insan iyice strese giriyo olacagi varsa bu seferde stres yuzunden olmuyo Allah yardimcimiz olsun valla.

Amin insanlar neden bu kadar meraklanir anlamam dedigin gibi kafan rahat olsa bile strese giriyorum sirf bu tip sorular yuzunden

Valla canm en son buyuk eltim soruyordu surekli bende agustosta korunmayi biraktim dedim baktim o ay hamile kalmis dorduncu cocuguna, kucuk eltime diyormus hamile kalsa onun cocugu icin yardim etmem gerekecek en iyisi bi tane de ben dogurayim kendikime bakarm ona yardim edecegime fln anlayacagin bazisi meraktan bazisi akla gelmeyecek nedenlerden soruyor :)

Hakkaten ilgincmis saolsun esimveailesi anlayislidir bu konuda bizdede stres yapan tek benim kuzenlerim teker teker çocuk sahibi oluyor ki benden sonra evlendi çoğu onlar adına mutlu olurken kendi adima üzülüyorum

Aynen canm insan seviniyo ama icinde aci bi buruklukta oluyo, aileden yana bizde de sknti yok cok sukur ama malesef her zaman her yerde icten pazarlikli uyanik biri cikiveriyo iste Rabbim sag saglim kucagina almayi nasib etsin insallah herkese. Her gun degisik sorunu olan birinin hikayesini okuyoruz burda 3 ay oncesine kadar haberim bile yoktu boyle seylerden yumurtlamaydi, batti, satti, pco daha neler neler Rabbim hepsinin dermanini versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…