Hadi bakalim ekim ayi..

kizlar benim bat 8 ekim bayadir sari akintim ve afedersiniz esimle iliskiden sonra kahve leke geldi ama gecti sonra

Ben bugun doktoraaaaa gittim, sonuclar temizzz ciktiiiiiii hamileligi engelleyecek bir durum yokk dedi , amaaaa neden olmuyoooo yaaa bakalim 10 ekim bat ultrasyonda bakti kesee icin cok erken demi

Coook gecmisss olsun kuzumm yaaaa , aman allah esirgesin dikkat ettt

Off bende tez yazmayaaa basladimmm , artik gozlerimi hissetmiyorimmm yaa bugun doktora gittim goz icinde gozluk verdii surekli kullanmamm lazimmisss

Merhaba kizlar,
Benimde bat yarin, ama cuma gunune kadar beklicem, bakalim hayirlisi kan testi yapcam inşAllah, bu ay bir cok belirtim oldu bakalimm hayirlisi olur inşAllahh..,

yahu 16 ay oldu koca 16 ay ama ne gelen var ne giden :) 3. ayda bu streslere girmeyin. gerçi strese girmeyin demek kolay ben bana bunu diyenlere sinir oluyorum :)
Haha bugunn bende bir doktora gittim oylesine , bir baktirim dedim ultrason ile bakti , doktor kizdi daha erken 1 yil gecsin sonra panik yaparsin dedi

Off bende tez yazmayaaa basladimmm , artik gozlerimi hissetmiyorimmm yaa bugun doktora gittim goz icinde gozluk verdii surekli kullanmamm lazimmisss
ders çalışmam gerekirken kafayı buna yorduğum için çok kızıyorum kendime. sonuç: çocuk yok tez de ilerlemiyor. her şeyden geriye götürüyor beni bu bebeğim olmuyor stresi ;'(

ders çalışmam gerekirken kafayı buna yorduğum için çok kızıyorum kendime. sonuç: çocuk yok tez de ilerlemiyor. her şeyden geriye götürüyor beni bu bebeğim olmuyor stresi ;'(
Kesinlikle katiliyorum sana benim de senden bir farkim yok , benim ki galiba korku çocuğum olmayacak korkusu biraz da hemen olsun diye aceleci tavrim ,

çok geçmiş olsun canım,dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…