ne olmuş yani..Benim yaş 30
Eyvah eyvah yani :)
Coook gecmisss olsun kuzumm yaaaa , aman allah esirgesin dikkat etttKizlar merabar herkeze iki gundur netim yoktu simdi girebildim..
Dün cok buyuk bi kaza atlattim bugun cok rahatsizim.
Buyuk dolap üstume devriliyodu 6 7kez devrilme vakasi yasadim cok kotuydum kapinin kiyisinda sikiştim kaldim kendimi oyle bi sikmisimki bugun kollarimi bacaklarimi hareket zor ettiriyorum gozlerim oyle bi sismişki bi tuhafim dun cok korktum.
Bir daha kendi basima bisey ellemiycem..
Acabaaa yerlesme kanaması olabilirrrr miiiikizlar benim bat 8 ekim bayadir sari akintim ve afedersiniz esimle iliskiden sonra kahve leke geldi ama gecti sonra
Canimmmmmmmmmmmmm nasilsinnnn gorusemiyorzzzzz uzun zamandirrrrBeklemek kolay değil cidden stres yapmamak önemli bide basarabilsek
Off bende tez yazmayaaa basladimmm , artik gozlerimi hissetmiyorimmm yaa bugun doktora gittim goz icinde gozluk verdii surekli kullanmamm lazimmisssaynen başarabilsek.. mesela şu an ders çalışmam tez yazmam lazım. ama saçma sapan bir şekilde buradayım. sizin gibi dert ortaklarıyla sohbet edip dertleşesim var. ders çalışmazsam da işimden olabilirim. Allah'ım delirtmeden nasip et şu kuluna hayırlı sağlıklı bir evlat yarabbim..:)
Haha bugunn bende bir doktora gittim oylesine , bir baktirim dedim ultrason ile bakti , doktor kizdi daha erken 1 yil gecsin sonra panik yaparsin dediyahu 16 ay oldu koca 16 ay ama ne gelen var ne giden :) 3. ayda bu streslere girmeyin. gerçi strese girmeyin demek kolay ben bana bunu diyenlere sinir oluyorum :)
inşallah ilk haberi senden alıırızzzz canımmmm :)Merhaba kizlar,
Benimde bat yarin, ama cuma gunune kadar beklicem, bakalim hayirlisi kan testi yapcam inşAllah, bu ay bir cok belirtim oldu bakalimm hayirlisi olur inşAllahh..,
inşallah ilk haberi senden alıırızzzz canımmmm :)
ne olmuş yani..
benim yaşta 30:))
hemde ilk kez bu ay denemeye karar verdik.
doktor bana bunu diyeli 1 yıl oldu hala yok :)Haha bugunn bende bir doktora gittim oylesine , bir baktirim dedim ultrason ile bakti , doktor kizdi daha erken 1 yil gecsin sonra panik yaparsin dedi
ders çalışmam gerekirken kafayı buna yorduğum için çok kızıyorum kendime. sonuç: çocuk yok tez de ilerlemiyor. her şeyden geriye götürüyor beni bu bebeğim olmuyor stresi ;'(Off bende tez yazmayaaa basladimmm , artik gozlerimi hissetmiyorimmm yaa bugun doktora gittim goz icinde gozluk verdii surekli kullanmamm lazimmisss
Kesinlikle katiliyorum sana benim de senden bir farkim yok , benim ki galiba korku çocuğum olmayacak korkusu biraz da hemen olsun diye aceleci tavrim ,ders çalışmam gerekirken kafayı buna yorduğum için çok kızıyorum kendime. sonuç: çocuk yok tez de ilerlemiyor. her şeyden geriye götürüyor beni bu bebeğim olmuyor stresi ;'(
çok geçmiş olsun canım,dikkat etKizlar merabar herkeze iki gundur netim yoktu simdi girebildim..
Dün cok buyuk bi kaza atlattim bugun cok rahatsizim.
Buyuk dolap üstume devriliyodu 6 7kez devrilme vakasi yasadim cok kotuydum kapinin kiyisinda sikiştim kaldim kendimi oyle bi sikmisimki bugun kollarimi bacaklarimi hareket zor ettiriyorum gozlerim oyle bi sismişki bi tuhafim dun cok korktum.
Bir daha kendi basima bisey ellemiycem..
ooo yalnız değilmişim,sevindim...ben de 30 yaşındayım daha bebek yok..ne olmuş yani..
benim yaşta 30:))
hemde ilk kez bu ay denemeye karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?