• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Yaptım canim çok çok silik çizgi gördüm ama pek güvenmiyorum bu testlere cumaya kadar adet gormezsem gidicem insallah

Bilmiyorum tatlım ya bir iki gündür hasta olucakmisim gibi ağrılarım var bugün akintim falanda gelmeye başladı hasta olucam galiba

Bilmiyorum tatlım ya bir iki gündür hasta olucakmisim gibi ağrılarım var bugün akintim falanda gelmeye başladı hasta olucam galiba
biliyorum zor ama düşünmemeye çalış,inşallah vardır bebişin...haber veririm yarın canım...

Inşallah canim dusunmemeye çalışıyorum artık bilmiyorum kırmızılari görmediğim müddetçe bir ihtimal olabilir

Kizlar merabar herkeze iki gundur netim yoktu simdi girebildim..
Dün cok buyuk bi kaza atlattim bugun cok rahatsizim.
Buyuk dolap üstume devriliyodu 6 7kez devrilme vakasi yasadim cok kotuydum kapinin kiyisinda sikiştim kaldim kendimi oyle bi sikmisimki bugun kollarimi bacaklarimi hareket zor ettiriyorum gozlerim oyle bi sismişki bi tuhafim dun cok korktum.
Bir daha kendi basima bisey ellemiycem..

yahu 16 ay oldu koca 16 ay ama ne gelen var ne giden :) 3. ayda bu streslere girmeyin. gerçi strese girmeyin demek kolay ben bana bunu diyenlere sinir oluyorum :)

aynen başarabilsek.. mesela şu an ders çalışmam tez yazmam lazım. ama saçma sapan bir şekilde buradayım. sizin gibi dert ortaklarıyla sohbet edip dertleşesim var. ders çalışmazsam da işimden olabilirim. Allah'ım delirtmeden nasip et şu kuluna hayırlı sağlıklı bir evlat yarabbim..:)

Selam kizlarrrrrrrrrr ben geldimmmm coook yogun bir hafta gecirdim inanilmaz ,,,,okuyacam daha okuyamadim , umarim sizler burdasinizdir yahuu

Back