evet canım güzel konuştu moral oldu bize..bakalım adet gördükten sonra gel ilaç tedavisine başlıcaz dedi bakalım umarım iyi olacak herşey...bende giremedim bugün iş güç temizlik falan derken ancak...Selamm kizlarrr ben geldim hafta sonu hic bakamadim ki bu hafta beni baya bi yogun hafta bekliyorduruasil canimm sonuclarin iyi s doktor guzel konuşmuş asla morelini bozma her zaman olumlu bak eminim guzel günler kapidaaaaaaaaaaaaaa
Iyi geceler canım. Hoşgeldin.Iyi geceler kızlar bende geldim
Şükür halimize canım. Yarın doktor randevum var gerginim o yuzden biraz. Sen nasılsın. Nasıl geçti gününNasıl geçti günün canim
Neden sıkıcıydı ki canım. Gebelikten dolayı gideceğim. Ilk öğrendiğimizde acile gitmiştik. Kese gözükmemişti. Yarın kendi doktoruma gideceğim.Bende iyiyim canim saol benim için sıkıcı bir gündü ne için gidiyorsun doktora
Inşallah canım. Zor ama takmamaya çalış kuzum. Ben ilk bebeğimi kaybettiğim de çok bunalmıştım. Yakında arkadaşım yada komşum falan yok. Gün boyu evin içinde kafayı yiyecem sandım. Sonra el işi yapmaya başladım. Pek bilen biri değilim. Intertetten bakarak öğrendim belki sana da iyi gelir. Benim kafam dağılmıştı. Bi nebzede olsa.Ayy hadi insallah gözükür canim bu bebek düşüncesinden dolayı canim dusunmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum acilen oyalanacak birşeyler bulmam lazim
canım inşallah keseyi görürsün pozitif düşün pozitif olsun...güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de bilgilendir muhakkak...topiğin ümidi sensinNeden sıkıcıydı ki canım. Gebelikten dolayı gideceğim. Ilk öğrendiğimizde acile gitmiştik. Kese gözükmemişti. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Inşallah canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Tabi bilgilendiririm. Sende doktora gitmişsin. Gecmis olsun canim Şükür ki güzel haberlerle gelmişsin.canım inşallah keseyi görürsün pozitif düşün pozitif olsun...güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de bilgilendir muhakkak...topiğin ümidi sensin
iyi geceler canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallahKızlar ben çıkıyorum. Kendinize iyi bakın. Rabbimiz hepimizin yardımcısı olsun insallah.
İnşallah canıminşallah fazla bekletmeden gelir bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?