Hadi bakalim ekim ayi..

Selamm kizlarrr ben geldim hafta sonu hic bakamadim ki bu hafta beni baya bi yogun hafta bekliyor duruasil canimm sonuclarin iyi s doktor guzel konuşmuş asla morelini bozma her zaman olumlu bak eminim guzel günler kapidaaaaaaaaaaaaaa

evet canım güzel konuştu moral oldu bize..bakalım adet gördükten sonra gel ilaç tedavisine başlıcaz dedi bakalım umarım iyi olacak herşey...bende giremedim bugün iş güç temizlik falan derken ancak...

Ayy hadi insallah gözükür canim bu bebek düşüncesinden dolayı canim dusunmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum acilen oyalanacak birşeyler bulmam lazim

Ayy hadi insallah gözükür canim bu bebek düşüncesinden dolayı canim dusunmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum acilen oyalanacak birşeyler bulmam lazim
Inşallah canım. Zor ama takmamaya çalış kuzum. Ben ilk bebeğimi kaybettiğim de çok bunalmıştım. Yakında arkadaşım yada komşum falan yok. Gün boyu evin içinde kafayı yiyecem sandım. Sonra el işi yapmaya başladım. Pek bilen biri değilim. Intertetten bakarak öğrendim belki sana da iyi gelir. Benim kafam dağılmıştı. Bi nebzede olsa.

Neden sıkıcıydı ki canım. Gebelikten dolayı gideceğim. Ilk öğrendiğimizde acile gitmiştik. Kese gözükmemişti. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
canım inşallah keseyi görürsün pozitif düşün pozitif olsun...güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de bilgilendir muhakkak...topiğin ümidi sensin

canım inşallah keseyi görürsün pozitif düşün pozitif olsun...güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi de bilgilendir muhakkak...topiğin ümidi sensin
Inşallah canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Tabi bilgilendiririm. Sende doktora gitmişsin. Gecmis olsun canim Şükür ki güzel haberlerle gelmişsin.

Haklısın bakalim bende arastiriyorum neler yapabilirim diye iyi geceler canim gorusuruz

günaydın kızlar. bizimde bu ay 2. denememizdi daha önce anlatmıştım size... şimdi de reglim 3 gün gecikti ama dün kahverengi mi sarı mı ona benzer bir şey geldi. evet regl oldum dedim. büyük bir hüsranla. normalde hiç gecikmez sinirimi bozacak ya oda gecikiyor artık. sabah kalktım hiçbir şey yok. beklicem biraz daha test falan da yapmıcam. canım sıkkın (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…