Canım gözün aydınGünaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.
tebrik ederim. gözün aydın :) :)Günaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.
Allah razi olsun canım. Az kalmış hayırlısı ile güzel haberler verirsin insallah.Canım gözün aydınRabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah benimde bata 4 gun kaldı ama hiç belirtim yok yine
Allah razi olsun canım. Teşekkür ederimtebrik ederim. gözün aydın :) :)
Günaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.[/QUOTE
canımm çok mutlu oldum...şükürler olsun...rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inşallah...
canım merhaba...ben geldim...bu ara temizlik işiyle uğraşıyorum fazla giremedim...nasılsın?Bu arada kimse ugramiyor artık galiba
Kızlarrr merhabalar...
Hamile kalmadan önce FOLİKASİT kullanan var mı içinizde? Doktor böyle bir şey dedi mi?
Ben gittim hiçbir şey söylemedi. Bende unuttum sormayı..
hoşbuldum canım...teşekkür ederim...topic bu ara sessiz...@yuppiie de yok ortalarda...Merhaba canim hoşgeldin iyiyim sen nasilsin kolay gelsinbu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?