canım üniversite hastanelerinde yapılıyor trombofoli testi diye geçiyor adı...Canım o kan pıhtılaşmasını nerden anlıyolar?
canım üniversite hastanelerinde yapılıyor trombofoli testi diye geçiyor adı...
ücretsiz yapılıyor canım..ben ücretsiz yaptırmıştımHmm sadece orda yapılıyor yani peki ücreti ne kadar?
eveett kızlar Dr dan çıktım şimdi olay şöyle bütün yapılan testlerime baktı pıhtılaşma dışında herşey yolunda dedi olmaması için hiçbir sorun yok dedi şaşırdı o da yani..rahim,rahim ağzı,yumurtalıklar çok güzel dedi..söktürücü ilaç verdi adet olunca birkaç test istedi yine sonrasında sonuçlara göre ilaç takviyesi yaparız dedi... ha birde zauıflaman gerekir dedi diyestisyene gidicem..birde balık yemiyorum ben yemeye çalış dedi bol su iç dedi...
evet canım alttan baktı alıştım artık napıyım...valla artık bi şekilde yemeye çalışıcam ceviz yerim onda sıkıntı yok da bakalım yolumuz daha uzun anlayacağınızGeçmiş olsun canım alttan mı bakarak söyledi bunları? Bende geçen hafta ilk defa alttan baktırdım zar zor adam ısrar edince sandımki bişeyler söyleyecek ama baktı hiçbişey söylemedi yumurtam büyümüşmü diye sordum görünmez o dedi pişman oldum gittiğime böyle saçmalık mı olur beni buluyo böyleleri ya
bu arada balık önemlidir ızgara olarak yersen kilo almazsın şu aralar palamut bol bol var kısa süre ama bitmeden faydalanmamız lazım
bide ceviz ye 2 tane omega 3 ondada var bide kabak çekirdeği de önemli çünkü onda çinko var çinko da yumurtayı ve spermi besliyomuş eşine de yedir
Geçmiş olsun canımeveett kızlar Dr dan çıktım şimdi olay şöyle bütün yapılan testlerime baktı pıhtılaşma dışında herşey yolunda dedi olmaması için hiçbir sorun yok dedi şaşırdı o da yani..rahim,rahim ağzı,yumurtalıklar çok güzel dedi..söktürücü ilaç verdi adet olunca birkaç test istedi yine sonrasında sonuçlara göre ilaç takviyesi yaparız dedi... ha birde zauıflaman gerekir dedi diyestisyene gidicem..birde balık yemiyorum ben yemeye çalış dedi bol su iç dedi...
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
ooo hoşgeldin tatlım, nasılsın?Iyi geceler canlarim ben geldim
valla karışık duygular içerisindeyim..zayıflamam gerekiyormuş diyetisyene yönlendirdi...bana zayıflamaya yardımcı bişeyler varsa söyler misiniz?çünkü zor kilo veren bir yapım var...offf biraz dağınık vaziyeteyim bugün...tutarsız konuşabilirim şimdiden özür dilerim...ruh halim karışık çünküHosbulduk canim iyiyim sen nasilsin nasıl geçti günün
inşallah canım..boşver beni sen ne yaptın bugün?nasıl geçti günün?Keşke bu konuda yardımcı olabilseydim ama destek olabilirim insallah tavsiye verebilcek arkadaşlarımız çıkar
geçmiş olsun bu ara salgın varmış dikkat et kendineAynı canim is guc degisik birsey yok sadece bir kacgundur halsizlik var uzerimde yeminle isleri bile zor yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?