• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Günaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.

Günaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.
Canım gözün aydın :KK200::nazar: Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah:dua: benimde bata 4 gun kaldı ama hiç belirtim yok yine :63:

tebrik ederim. gözün aydın :) :)

Canım gözün aydın :KK200::nazar: Rabbim bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah:dua: benimde bata 4 gun kaldı ama hiç belirtim yok yine :63:
Allah razi olsun canım. Az kalmış hayırlısı ile güzel haberler verirsin insallah. :dua: benim tek belirtin göğüs ağrısıydı.

Günaydın kızlar. Ben doktordan geldim. Şükür ki kesesi gözüktü. Şuan bi sıkıntı yok. 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gel dedi. Bide coraspin verdi. Kan pıhtılaşmasına önlem amaçlı.[/QUOTE
canımm çok mutlu oldum...şükürler olsun...rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inşallah...

Iyi aksamlar canim bencede bekle bir süre sikma canini insallah Hayirli haberini bekliyoruz.

Kızlarrr merhabalar...
Hamile kalmadan önce FOLİKASİT kullanan var mı içinizde? Doktor böyle bir şey dedi mi?
Ben gittim hiçbir şey söylemedi. Bende unuttum sormayı..:bicak::bicak:

Ben sadece hamileyken kullanmıştım canim ama bi daha kullanmadim dr gidince bana kullan diye birşey söylemedi bende sormadım hic

Son düzenleme:
Kızlarrr merhabalar...
Hamile kalmadan önce FOLİKASİT kullanan var mı içinizde? Doktor böyle bir şey dedi mi?
Ben gittim hiçbir şey söylemedi. Bende unuttum sormayı..:bicak::bicak:

Tabiki kullanmak gerekiyor ben 5-6 aydır kullanıyorum henüz hamile değilim ama doktora sordum bırak demedi devam edebilirsin dedi
folik asit önemli

Rica ederim canim evet ya bide ben sesleneyim gelir belki @yuppie nerelerdesin canim bizi bırakıp gittin hee :)

Back