• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Kizlar bende pek firsat bulup giremedim cok uzun sure girmeyince bildirimde gelmiyor zaten ama girmemek en iyisi burdan biseyler okuyup sitres yapiyoruz sonra bebişlwr gelmiyor ben bu ay hep biseylerle ugrasicam elişi ve dizilere yogunluk olucak sizde oyle yapin yoksa hamile kalamayiZ cok asiri sitres yaptim ben...

Ah ah canim benim bende her ay aynı stresi yaşıyorum aklımdan uzaklaştırmaya calissamda başarılı olamıyorum.

Alın bendende bi o kadar bat 5 ekim dün dayanamayıp test yaptım ıdrar negatif çıktı hayalet çizgi bile yok birileri teselli etsin adwtime 6 gün vardı negatif çıkmasına üzülmeyeyim değil mi belki vardır bu 3. Ayimiz

Alın bendende bi o kadar bat 5 ekim dün dayanamayıp test yaptım ıdrar negatif çıktı hayalet çizgi bile yok birileri teselli etsin adwtime 6 gün vardı negatif çıkmasına üzülmeyeyim değil mi belki vardır bu 3. Ayimiz

Canım sabırlı ol biraz. Ben 1 yıldır evliyim. Ocak ayında kimyasal gebelik oldu. O günden beri başka bir durumda olmadı. Ne kadar süredir evlisin bilmiyorum ama evlikliklerde hamile kalma oranı 12. Aydan sonra ancak % 50 üzeri oluyor. Kaldı ki düzenli adet görüp bata 6 gün varken test yapıp negatife üzülme. Henüz erken. Batta bile regl olmayıp negatif çıkabilir idrar testin. Geç döllenme olabilir. Bat 2 gun gectikten sonra kan tahlili yaptir

herkes batını bekliyor:)
en erken benimki sanırım.
ekimin ilk haftası...
en geç 5 ekimde hasta olmam lazım

Inss bu ay hepimiz tüm bebis isteyenler güzel haber alır bugün cuma bol dua edelim biribirimize kendimize ..Allah tez zamanda cift cizgiyi hayırlısı ile görmemizi nasip etsin

valla kızlar benım bat 8 ekim 1 yıldır ıstıyooruz bızde ama bu ayda olmucak sanırım sivilcelerim costu çünkü :)

valla kızlar benım bat 8 ekim 1 yıldır ıstıyooruz bızde ama bu ayda olmucak sanırım sivilcelerim costu çünkü :)
Cnm bende 2 senelik evlilik 2 bebek kaybi 1 senedir istiyorum olmadi bu ay aşılama yapacam ins bi sıkıntı aksilik olmazsa stres engelliyor bizde blmalesef ins bu ay hepimize iyi gelir
Minikkuala Minikkuala aminnnnnnn cnm

Cnm bende 2 senelik evlilik 2 bebek kaybi 1 senedir istiyorum olmadi bu ay aşılama yapacam ins bi sıkıntı aksilik olmazsa stres engelliyor bizde blmalesef ins bu ay hepimize iyi gelir
Minikkuala Minikkuala aminnnnnnn cnm
aslında bu ay hiç stresli değildim hatta bu ay nerdeyse sürekli sularımız falan kesildi günlerimiz şaştı falan hiç kafaya takmadım :halay:

aslında bu ay hiç stresli değildim hatta bu ay nerdeyse sürekli sularımız falan kesildi günlerimiz şaştı falan hiç kafaya takmadım :halay:
Bende bu ay ilk defa stres yapmadim hasta olmadim 1 hafta gecti kamda 2 defa verdik cikmadi doktor söktürücü verdi ins hasta olursam asılama tedavisine baslayacaz hayirlisi diyelim cnm

Back