- 18 Nisan 2013
- 670
- 239
- 123
aaa burda yağmur yok...Bu arada felaket yağmur yağıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa burda yağmur yok...Bu arada felaket yağmur yağıyor ya
Teşekkür ederim canım. Amin n insallah.Xyzmecimgözün aydın çok sevindim canim darısı bize insallah :)
Alın bendende bi o kadar bat 5 ekim dün dayanamayıp test yaptım ıdrar negatif çıktı hayalet çizgi bile yok birileri teselli etsin adwtime 6 gün vardı negatif çıkmasına üzülmeyeyim değil mi belki vardır bu 3. Ayimiz
Senden bi önce ben :) bat 1 ekim yani yarınherkes batını bekliyor:)
en erken benimki sanırım.
ekimin ilk haftası...
en geç 5 ekimde hasta olmam lazım
Cnm bende 2 senelik evlilik 2 bebek kaybi 1 senedir istiyorum olmadi bu ay aşılama yapacam ins bi sıkıntı aksilik olmazsa stres engelliyor bizde blmalesef ins bu ay hepimize iyi gelirvalla kızlar benım bat 8 ekim 1 yıldır ıstıyooruz bızde ama bu ayda olmucak sanırım sivilcelerim costu çünkü :)
aslında bu ay hiç stresli değildim hatta bu ay nerdeyse sürekli sularımız falan kesildi günlerimiz şaştı falan hiç kafaya takmadımCnm bende 2 senelik evlilik 2 bebek kaybi 1 senedir istiyorum olmadi bu ay aşılama yapacam ins bi sıkıntı aksilik olmazsa stres engelliyor bizde blmalesef ins bu ay hepimize iyi gelir
Minikkuala aminnnnnnn cnm
Bende bu ay ilk defa stres yapmadim hasta olmadim 1 hafta gecti kamda 2 defa verdik cikmadi doktor söktürücü verdi ins hasta olursam asılama tedavisine baslayacaz hayirlisi diyelim cnmaslında bu ay hiç stresli değildim hatta bu ay nerdeyse sürekli sularımız falan kesildi günlerimiz şaştı falan hiç kafaya takmadım