Bende sukur iyiyim canım yaIyiyim canim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sukur iyiyim canım yaIyiyim canim sen nasilsin
Aynı beni tarif etmişsin :) hemen olcak sanıp 1bucuk yıl korunduk.iki ay denemede olmadi korkmaya başladım bu 3.Ay ınşallah hayırlısı ile olur bu ayBat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
geldim canım kayınvalidemlerle görüştük görüntülü deBenden başka kimsecik kalmadı galiba
hoşbuldum tatlımHoşgeldin canim
aramıza hoşgeldin sende canım...Bende varim uykum gelmedi
inşallah fazla bekletmeden gelir bebişin canımAynı beni tarif etmişsin :) hemen olcak sanıp 1bucuk yıl korunduk.iki ay denemede olmadi korkmaya başladım bu 3.Ay ınşallah hayırlısı ile olur bu ay
valla hiç sorma yarın 14:30 da herşey belli olacak...gerçi kist var regl olamıyorum bu durunda hamile kalınır mı, kalınsa bile sağlıklı bir gebelik olur mu bilemiyorummAh canim sende bendensin desene
hepimizde aynıyız birbirimize takma diyoruz ama kendi kendimizi yiyoruzKizlar kendimizi dinleyince hep oluyo zaten bunlar ama işte ahh bi dinlemesek akisina biraka bilsek herseyi ben gunluk hayatimda bile en ufak bir seyi takiyorum kafama 3aydir bebis olmuyo diyer aya kaldi adete 3gun kala yine negatif kan testi yarinda adet olurum zaten cok feci bi sekilde takiyorum bu huyumada kiziyorum ama elimde deyil..