• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

Bat , sat ovulasyon v.s o kadar uzak kavramlardi ki bana , hemen olur sanıyordum cocuk arkadas ne zormus yahu.. eminim aranizda benim gibi olan vardır ilk denemede tutacak sanip hayallet kuran 2. De de hayal kırıklığı yasayip 3. ay da " ay aman benim hic çocuğum olmayacak " triplerine gireeenn anne adaylari cikin cikin gelin azcik iki lafin belini kiralim
Aynı beni tarif etmişsin :) hemen olcak sanıp 1bucuk yıl korunduk.iki ay denemede olmadi korkmaya başladım bu 3.Ay ınşallah hayırlısı ile olur bu ay

garib haller içerisindeyim tamamen psikolojik sanırım ama... bugün birdenbire sağ yüzük parmağımda küçük pıtırcıklar çıktı mesela hemen gebelik belirtisi mi diye bakmaya başladım:KK48:karnımda garip şeyler hissediyor gibiyim mesela hapşırırken sol kasığıma ağrı girdi falan...offf kafayı yememe az kaldı ben size diyim:KK53::KK53:

Kizlar kendimizi dinleyince hep oluyo zaten bunlar ama işte ahh bi dinlemesek akisina biraka bilsek herseyi ben gunluk hayatimda bile en ufak bir seyi takiyorum kafama 3aydir bebis olmuyo diyer aya kaldi adete 3gun kala yine negatif kan testi yarinda adet olurum zaten cok feci bi sekilde takiyorum bu huyumada kiziyorum ama elimde deyil..

İnanki okdar cok test aldimki sadece 40tl test parasi esimle bu aksam tartistim artik test yok diyo kan tahlili yaptir diyo gunun gecince diyo ama onlara hava hoş tabi onlar takmiyorki bizim gibi pehh..

Kizlar kendimizi dinleyince hep oluyo zaten bunlar ama işte ahh bi dinlemesek akisina biraka bilsek herseyi ben gunluk hayatimda bile en ufak bir seyi takiyorum kafama 3aydir bebis olmuyo diyer aya kaldi adete 3gun kala yine negatif kan testi yarinda adet olurum zaten cok feci bi sekilde takiyorum bu huyumada kiziyorum ama elimde deyil..
hepimizde aynıyız birbirimize takma diyoruz ama kendi kendimizi yiyoruz

Back