Hadi bakalim ekim ayi..

Haklısın canim bende elinde olmadan çok düşünüyorum acaba olacakmi oldumu diye kendimi yiyip bitiriyorum sonuç kocaman bir hüsran oluyor tabi

İnanki okdar cok test aldimki sadece 40tl test parasi esimle bu aksam tartistim artik test yok diyo kan tahlili yaptir diyo gunun gecince diyo ama onlara hava hoş tabi onlar takmiyorki bizim gibi pehh..
valla zaten kadınlat çekiyor cefayı adama göre bişey yok...hamile kalabilce miyiz derdi bizde, kalsak bebek gelişecek mi, harejet etti etmedi, ağrısı, sancısı offffff...bana takılmayın ben iyi değilim bu gece belirsizlik sıkıyor beni

Kizlar kendimize ugraş bulalim..
Ben kendimi elişiye bide dizilere vercem.
Aslinda buraya girincede kotu oluyor baskalarinin hamilelik hbrini gorunce ben uzuluyorum benim niye olmuyo diye buda etkiliyo buraya uyeligimden buyana tlfon elimden dusmuyo en iyisi burayada girmemek..

Kiz daralma bukadar kist varsa deyilsindir zaten niye kasiyonki okdar kist cok kolay bi tedavi tedavin biter kalirsin dusunme okdar..

valla benim kpss ye çalışmam gerek bir dünya kitap aldım ama kafamı veremiyorum...dr görüşmemden sonra başlıcam inşallah..

Kiz daralma bukadar kist varsa deyilsindir zaten niye kasiyonki okdar kist cok kolay bi tedavi tedavin biter kalirsin dusunme okdar..
valla canım 1 senedir regl olamıyorum kist var adam gibi bi doktora denk gelip kurtulamadım...bakalım yarın ki dr iyi çıkar inşallah

inşallah tatlım
Cunki bir sene cok uzun bir zamn sikma kendini vardir bi caresi herseyin eskiden olsa kork derdimde ohoo herseye bi care var yeterki saglikli bi rahmin olsun gerisi hikaye..

Benimde ilk düsuk oldu ikinciye 3 ayda kaldim hamile simdi oglum 7yasinda normal dogum yaptim herseyim saglikli carsanbada butun deyerlerime baktirdim bi sikinti yok bu ikinci evliligim aceba diyorum esimdemi sorun var gerci yasda oldu 28 belkide ondan..

valla canım benim de bütün değerlerime bakıldı herşey normal rahim rahim ağzı güzel tek kan pıhtılaşması var bakalım nasşp

ben çıkıyorum kızlar kib yarın dr dönüşü haber veririm sizlere...ne olursa olsun bir çare bulunsun artık dua edin bana olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…