ayyy insaallah canım şans benimle olur yoksa ben bu sinirle koca boşuycak beniSelam canim, ay seni cok iyi anliyorum ya , sans sizinlee olsun
canım hiç stres yapma nasip...biliyorsun bu işler strese gelmiyorİnsanin bazi seyleri yolunda gitmeyince sinir sirtes oluyor bendede kac gundur var yarin adet olucam bunu biliyorum kendimi dantel ormeye vercem bide dizelere takilicam oyle iyi oluyor..
Selam.kuzum ben geldimmmmmmmm bem daha mesgull degilimmmbu akşam kimseler yok meşgul herkes galiba
Daha erken canim ya cunku yakim arkadasim hamile 4 gun kala yaptirdik onda da 0, 100 cikti adetten iki gun sonra yapti deger baya yuksek çıktıKızlar dün doktora gitmistim hcg 0.1 çıktı ama adetime 13 gün var ve yumurtlama 18-19 uydu. Erken değil mi kanda çıkması için?
Ben de erken biliyodum doktor lan testi isteyince kafam karıştı. Bizimkiler de diyo torun istiyoruz falan biz de nasip diyoruz..Daha erken canim ya cunku yakim arkadasim hamile 4 gun kala yaptirdik onda da 0, 100 cikti adetten iki gun sonra yapti deger baya yuksek çıktı
hoşgeldin canım...yalnız kaldım sandımSelam.kuzum ben geldimmmmmmmm bem daha mesgull degilimmm
hoşgeldin canım sende... sorunla ilgili bilgim yok yanlış bişey dememek için yorum yazmadımBen de burdayım soruma cevap arıyorum :)
boşver konuşsunlar onlar da haklı tabi ama insan ne çektiğini kendi biliyorSuan kayinvalidemin yanindayiz , kayinbabam nobette ; artik kayinvalidemi sıkıştırıyormusss soyleeee çocuk yapsinlarrr sunlarrr diye biz onlara düşünmüyoruz diyoruzz da suan tek muhabbet çocuk ahh ah bilmiyorlar kiiiiiiiiiiii 2 aydirŕrr ugrasiyoruzzzzzz
Hosbulduk canim. Geçen ay idrar enfeksiyonu bu ay kum dökme bi kurtulamadim. Tam çocuk dusundugumuz zamanlara denk geldihoşgeldin canım sende... sorunla ilgili bilgim yok yanlış bişey dememek için yorum yazmadım
vardır onda da bir hayır...muhakkak ki daha iyi bir zamanda gelecektir bebişin...sabret...sabredelim...Hosbulduk canim. Geçen ay idrar enfeksiyonu bu ay kum dökme bi kurtulamadim. Tam çocuk dusundugumuz zamanlara denk geldi
En zor kısmı da sabretmek işte..vardır onda da bir hayır...muhakkak ki daha iyi bir zamanda gelecektir bebişin...sabret...sabredelim...
orası öyle ama Rabbim belki de sınıyor bizi...hep derim benim sınavın bu çocuk olayı diye...eşimde aynı şeyi söylüyor...bu zor zamanlarda isyan etmememiz, bol bol dua edip doğru zamanın gelmesini beklememiz gerekiyor..evet yolumuz belki çok uzun, zahmetli ama sonu inşallah güzel olacak inanıyorum ben..En zor kısmı da sabretmek işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?