- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Üçümüz kalmıştık ama su an ikimiz kaldik galiba
geldim geldim buradayım bendeÜçümüz kalmıştık ama su an ikimiz kaldik galiba
aynen bu ay bizden hayır yok demekHoşgeldin tatlım aha 3 kişi olduk :)
aynen canım yaYani bari bir iki kişi müjde versede bizede umut olsa
valla aynı ev işi topic derken yarın için doktordan randevu aldım biraz stresliyim...senin nasıl geçti günün?Nasıl geçti günün canim
evet bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gidiyorum...bakalım inşallah bir çare olur canımBenimde aynı canim ev işleri vs bulmussun dr hadi bakalim hayirli güzel haberlerle gel insallah
tabiki canım muhakkak yazarım döndükten sonra..neyse çıkıyorum ben KiB iyi geceler tatlım...Inşallah canim bizide bilgilendir olurmu
Sagol canim hoşbuldum :)canım bu arada hoşgeldin... demeyi unuttum
artık geç meç bebiş istiyorsanız çalışmalara devam edeceksiniz...zaten eğer bebiş olursa çok uykusuz geceler olacak hazırlık olmuş olurmerhaba kızlar bugun jinekolog randevusundan geliyorum.
allahım nasıl gerginim hiç alttan muayene olmadım.
üstelik hem dr hem asistan erkek.
burda hazırlanın dıyor göbegimimi açaçam dıyorum:))
hatta rahım kanserine falan bişeylere baktılar sonuç bır ay sonra çıkarmış.neyseki beklediğim kadar kötü geçmedi.
gebelik görünmüyor. zaten şuan yumurtlama dönemindeyim aksi gibi eşimle işten bu hafta geç çıkıyoruz.bakalım bizi neler bekliyor...
allhım kimseye aratmasın inş. inş bnde bebeğimi kucağıma alırım :) çok saolun inş sizlerinde burdab haberlerinizi alırız :)Canım benim Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallahdarısı bizlerin başına olsun ne kadar güzel az kalmış doğumuna çok heyecanlı çok güzel duygular olsa gerek bata az kaldıkça günler dahada geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?