Orası öyle tabi canım dua edip o zamanı beklemekten başka çare yok. İnş en kısa zamanda bebislere kavusuruzorası öyle ama Rabbim belki de sınıyor bizi...hep derim benim sınavın bu çocuk olayı diye...eşimde aynı şeyi söylüyor...bu zor zamanlarda isyan etmememiz, bol bol dua edip doğru zamanın gelmesini beklememiz gerekiyor..evet yolumuz belki çok uzun, zahmetli ama sonu inşallah güzel olacak inanıyorum ben..
amin,amin,amin,aminOrası öyle tabi canım dua edip o zamanı beklemekten başka çare yok. İnş en kısa zamanda bebislere kavusuruz
oo hoşgeldin nerelerdeydin?Iyi geceler kizlarrrr ben geldim :)
napıyım takılıyorum topic topic geziyorum Dr randevumu yarına erteledim ya içim içime sığmıyor neyse belli olsun artıkAnnemler gelmişti canim o yüzden geç girdim sen naptin bakalim
inşallah canım bir tarafım yine kist var diyor bir tarafım imkansız olduğunu bildiğim halde ya bebek varsa diyor bakalım nasipAyy canim bende senin gibiyim ne zaman dr gitsem icim kipir kipir oluyor insallah guzel haberlerle gelirsin
öyle, umut dünyası...bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Olumlu düşün canim bak bende bu ay beklemiyorum güya ama bir yanım neden olmasın diyor
valla bizden başka kimse yok yine...galiba iş başına gittiler yineKimsecikler kalmadı galiba yuppiiecim nerdesin C animm bak duruasilcimle yanliz kaldik burada
Hosbuldum kuzumm nabersinHosgeldin Canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?