• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi bakalim ekim ayi..

merhaba canlarrrrrrrr :)
yine bir toplu mesaj duruasil duruasil bende seni soracaktım gittin mi diye doktora , bende şimdi geldim bir bakayım dedim ne var ne yok
@BahaRaslan99 canımm ay bende çok çekiniyorum yaa sırf o yüzden doktora gidemiyorum , zaten korkum var , inşallah sonuçlarda güzel gelir :)
Zehna67 Zehna67 canımm hoşgeldinnnn :))

deepandfury deepandfury canımmmmmmmm sen nerelerdesin bakim :)

balık aldım balıkkk yapcam aksama :)

İnsanin bazi seyleri yolunda gitmeyince sinir sirtes oluyor bendede kac gundur var yarin adet olucam bunu biliyorum kendimi dantel ormeye vercem bide dizelere takilicam oyle iyi oluyor..

Kızlar dün doktora gitmistim hcg 0.1 çıktı ama adetime 13 gün var ve yumurtlama 18-19 uydu. Erken değil mi kanda çıkması için?

Kızlar dün doktora gitmistim hcg 0.1 çıktı ama adetime 13 gün var ve yumurtlama 18-19 uydu. Erken değil mi kanda çıkması için?
Daha erken canim ya cunku yakim arkadasim hamile 4 gun kala yaptirdik onda da 0, 100 cikti adetten iki gun sonra yapti deger baya yuksek çıktı

Suan kayinvalidemin yanindayiz , kayinbabam nobette ; artik kayinvalidemi sıkıştırıyormusss soyleeee çocuk yapsinlarrr sunlarrr diye biz onlara düşünmüyoruz diyoruzz da suan tek muhabbet çocuk ahh ah bilmiyorlar kiiiiiiiiiiii 2 aydirŕrr ugrasiyoruzzzzzz

Daha erken canim ya cunku yakim arkadasim hamile 4 gun kala yaptirdik onda da 0, 100 cikti adetten iki gun sonra yapti deger baya yuksek çıktı
Ben de erken biliyodum doktor lan testi isteyince kafam karıştı. Bizimkiler de diyo torun istiyoruz falan biz de nasip diyoruz..

Suan kayinvalidemin yanindayiz , kayinbabam nobette ; artik kayinvalidemi sıkıştırıyormusss soyleeee çocuk yapsinlarrr sunlarrr diye biz onlara düşünmüyoruz diyoruzz da suan tek muhabbet çocuk ahh ah bilmiyorlar kiiiiiiiiiiii 2 aydirŕrr ugrasiyoruzzzzzz
boşver konuşsunlar onlar da haklı tabi ama insan ne çektiğini kendi biliyor

En zor kısmı da sabretmek işte..
orası öyle ama Rabbim belki de sınıyor bizi...hep derim benim sınavın bu çocuk olayı diye...eşimde aynı şeyi söylüyor...bu zor zamanlarda isyan etmememiz, bol bol dua edip doğru zamanın gelmesini beklememiz gerekiyor..evet yolumuz belki çok uzun, zahmetli ama sonu inşallah güzel olacak inanıyorum ben..

Ee kizlar malum diziler basldi :) izliycek biseyler olunca pek girmiyom yaz boyu hep burdaydim.
İste sitres yapmamak elde deyilki canlar yaa nasip bu işler bklm..

Back