Kızlar ben de bugün doktora gittim idrarda yanma ve kan için. Kum dokuyormusumbu ayda olmicak sanırım bebis
Iyi geceler bayanlar ben geldim
hoşgeldin canımIyi geceler bayanlar ben geldim
geçmiş olsun canımKızlar ben de bugün doktora gittim idrarda yanma ve kan için. Kum dokuyormusumbu ayda olmicak sanırım bebis
Teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah.Iyi aksamlar canim tebrik ederim
Tskler canım. Bilmiyorum kum dökmek engeller mi ama yanma olduğu için ilişki istemiyorumHadi yaa gecmis olsun dikkat et kuzum kis da yaklasiyor aslinda bende kisin surekli idrar yollari enfeksiyonu yasiyorum ,bebis icinde oyle deme yaaa bence olabilir yinee devammmmmmmmm çalışmaya
Tskler canımgeçmiş olsun canım
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Nasıl oldu anlamış değilim ama hamile oldugumu öğrendim. Ilk gebeligim kurtaj la sonuçlanmıştı. Şuan tekrar olumsuz bişey olacak diye korkuyorum. İçım hiç rahat değil.
canım geçmiş olsun... bebişin de hayırlı olsun sakın kötü düşünüp bebişi etkileme inşallah bu seferki sana sıkı sıkı tutunur annesi..Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Nasıl oldu anlamış değilim ama hamile oldugumu öğrendim. Ilk gebeligim kurtaj la sonuçlanmıştı. Şuan tekrar olumsuz bişey olacak diye korkuyorum. İçım hiç rahat değil.
Daha çok yeni canım beta 689 çıktı ama haftalık olarak bilmiyorum. Daha keseyi görmedik. Ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durmuştu bebeğimizin. O günler aklımdan çıkmıyor ki . Ister istemez korkuyorumAmin insallah canim sende olumsuz düşünme lütfen kaç haftalık bebisin :)
Inşallah canım yaaa. Vallahi herkes biliyo. Ilkinde saklamıştı annem kayin validem ilan etmişti . Bu kez annem ilan etti kayin validem söylemiyor. 10 gün gecikme oldu canım. Sadece korkuyorum. Inşallah sendende güzel haberler alirizAaaa canım nüfusta artış mı var:) çok sevindim ya hadi hayırlısı inşallah
Neler hissediyorsun şuan adetin gecikti mi? Ailen dışında kimseye söyleme bence
Inşallah kuzum insallah. Rabbim kimsenin kucağını bos koymasın.Canim benim insallah sağlıklı güzel bir hamilelik gecirirsin darısı biz bekleyenlerin başına
Allah razi olsun canım. Teşekkür ederim. Inşallah sonu güzel olur. Dualarınızda beni unutmayın.canım geçmiş olsun... bebişin de hayırlı olsun sakın kötü düşünüp bebişi etkileme inşallah bu seferki sana sıkı sıkı tutunur annesi..
güzel olur canım hiç merak etme , dualarımız seninle ve tabi isteyen ben dahil herkese hayırlısını nasip etsin...Allah razi olsun canım. Teşekkür ederim. Inşallah sonu güzel olur. Dualarınızda beni unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?