Hadi bakalim ekim ayi..

Kızlar ben de bugün doktora gittim idrarda yanma ve kan için. Kum dokuyormusum bu ayda olmicak sanırım bebis

Hadi yaa gecmis olsun dikkat et kuzum kis da yaklasiyor aslinda bende kisin surekli idrar yollari enfeksiyonu yasiyorum ,bebis icinde oyle deme yaaa bence olabilir yinee devammmmmmmmm çalışmaya

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim. Nasıl oldu anlamış değilim ama hamile oldugumu öğrendim. Ilk gebeligim kurtaj la sonuçlanmıştı. Şuan tekrar olumsuz bişey olacak diye korkuyorum. İçım hiç rahat değil.

Hadi yaa gecmis olsun dikkat et kuzum kis da yaklasiyor aslinda bende kisin surekli idrar yollari enfeksiyonu yasiyorum ,bebis icinde oyle deme yaaa bence olabilir yinee devammmmmmmmm çalışmaya
Tskler canım. Bilmiyorum kum dökmek engeller mi ama yanma olduğu için ilişki istemiyorum

Aaaa canım nüfusta artış mı var:) çok sevindim ya hadi hayırlısı inşallah
Neler hissediyorsun şuan adetin gecikti mi? Ailen dışında kimseye söyleme bence

canım geçmiş olsun... bebişin de hayırlı olsun sakın kötü düşünüp bebişi etkileme inşallah bu seferki sana sıkı sıkı tutunur annesi..

Amin insallah canim sende olumsuz düşünme lütfen kaç haftalık bebisin :)
Daha çok yeni canım beta 689 çıktı ama haftalık olarak bilmiyorum. Daha keseyi görmedik. Ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durmuştu bebeğimizin. O günler aklımdan çıkmıyor ki . Ister istemez korkuyorum

Aaaa canım nüfusta artış mı var:) çok sevindim ya hadi hayırlısı inşallah
Neler hissediyorsun şuan adetin gecikti mi? Ailen dışında kimseye söyleme bence
Inşallah canım yaaa. Vallahi herkes biliyo. Ilkinde saklamıştı annem kayin validem ilan etmişti . Bu kez annem ilan etti kayin validem söylemiyor. 10 gün gecikme oldu canım. Sadece korkuyorum. Inşallah sendende güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…