- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.173
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Ne halt yemiş ki arkadaşınız acaba?KIZLAR KONUYA GÜNCELLEME:
EŞİ SABAH EVDEN ÇIKARKEN DELİLLERİM VAR HEPSİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIM demişarkadaşımla ne yazıkki görüşemedim. Kız kardeşi yazmış bana
Hiçbir şey yapmadım diyor. Yani bu kadar yükseltecek ne yapabilir en fazla ? Aldatma geliyor en kötüsü aklıma, onu yapacak en son insanlardan biridir.Ne halt yemiş ki arkadaşınız acaba?
Delilleri varsa birşeyler yapmış olmalı ama öyle değil mi? Olmayan şeyin delili olmaz çünkü.Hiçbir şey yapmadım diyor. Yani bu kadar yükseltecek ne yapabilir en fazla ? Aldatma geliyor en kötüsü aklıma, onu yapacak en son insanlardan biridir.
ElbetteDelilleri varsa birşeyler yapmış olmalı ama öyle değil mi? Olmayan şeyin delili olmaz çünkü.
Bence tamamen böyle. Ben böyle söylüyorum kendisi asla güvenmediğini b.kta çıkabileceğini düşünüyoreşinin değişimi üzerinden kendini kötü hissedip
Cinnet, aldatan adam bunu demez, senin arkadaş bişeyler karıştırdı ya da adam beni anlasın diye aynısını ona yapıyor şimdi.KIZLAR KONUYA GÜNCELLEME:
EŞİ SABAH EVDEN ÇIKARKEN DELİLLERİM VAR HEPSİNİ ORTAYA ÇIKARACAĞIM demişarkadaşımla ne yazıkki görüşemedim. Kız kardeşi yazmış bana
Kadın adamı deli gibi darlarken kendi aldatıyomuş birdeKIZLAR KONUYA GÜNCELLEME:
Neden görüşemedin sonuçta kız kardeşine haber verebilmiş ,o da sana..sen arayınca neden açmıyor?KIZLAR KONUYA GÜNCELLEME:
Ben orayı da anlamadım.Tanıştıklarında ikisi de 16 yaşındaymış..16/17 yaşında sağlık meslek lisesinden yeni mezun olmuş kızımız ne yapmış da adamı üniversite mezunu ,hem devlette çalışıp hem özelde iş kovalayan birisi haline getirebilmiş.Hani kendisi de o iş kolundadır adamı alıp iş öğretmiş ,işe sokmuştur diyeceğim ama öyle de gözükmüyor.Kendisini de getirseymiş keşke o konumaEsi bikmis olabilir. Onu "ben bu konuma getirdim" diye de kücük düsürüyor arkadasiniz ama orayi gectim. Adam büyük ihtimal ile ayrilmak isteyecek. Benim bir akrabagim esini asiri kiskancligi yüzünden bosadi. Simdi modu ne diye düstü bilinmez, ama arkadasiniz bir aile terapistine/terapiste gitse iyi olacak
Anam boynuzlamış mıKIZLAR KONUYA GÜNCELLEME:
Kendisini de getirseymiş keşke o konuma