Hadi bakalım :) Cinnet abla onlayn

Çok küçük yaşta başlayan, çok uzun yıllar süren ilişkiler genellikle (istisnalar kaideyi bozmaz) sağlıklı yürümüyor bir yerden sonra. Karşı cinsten sadece tek bir kişi tanımış, tek kişiyle ilişki yaşamış insanlar ya konudaki kadın gibi aşırı kıskançlığa bağlıyor eninde sonunda ya da gözü dışarı kaymaya başlıyor çünkü zamanında yaşayamadıklarını yaşamak istiyor.

Aynı fikirdeyim +1

bende bugün öyleyim sebepsiz kıyısızım. olabilir arada bazen bende bunalıp şöyle bir tek takılmak istiyorum. evden(işler) tiksiniyorum. kocamı ya da kızımı sevmediğimden değil. insanlar özel bir alan ister ,ihlal edilince bunalır kendine zaman ayırmak ister meşakkatsiz düşüncesiz bomboş bir zaman. ama her zaman değil!!insan kadar yalnızlıkta yorar.(ikisi için ) biraz rahat bıraksın adamı. sormasın bir şey.
sonrasında daha saki bir kafayla bakar olaylara .sakinleşsinler her şey taze daha. zaman versinler birbirlerine. hemen başka kadına yormasın.

Bence senin bu konuyu açmanın sebebi arkadaşına çare olmak değil de . Yazmak hoşuna gidiyor sanki. Ondan yazmışsın bu konuyu zevk alarak yazmışsın gibi. Arkadaşın mutsuz diye değil de . Dedikodu yapmayı seven bundan zevk alan bı kadın canlandı gözümde

bence de
ayrılmayı düşünüyor olabilir
arkadaşınız sanıldığı kadar düzelmemişti belki de konu sahibi

arkadaşınız da yanlış yapmış
bu kadar fedakarlık yaptığı biri ona onun gibi bağlı ve aşık olmuyor maalesef.. şımarıyorlar

C CiNNET NUR bence arkadaşın eşini "başkasına kaptırmaktan" ölesiye korkuyor..hani hiçbirimiz yuvamız bozulsun ,ağzımızın tadı kaçsın istemeyiz de arkadaşının ki bir başka ..sanki adamın kendisinden daha iyilerine layık olduğunu düşünüyor ve belki de eşiyle ilgilendiğini sanarak yaptığı davranışların bir kısmı aşırı bunaltıcı ..bir arkadaşım eşine yönelik kendince öyle davranıyordu ki sanırsın adam altında bezli ,ağzında emzikli bebek.. sonra adam da "ben onun için piyangoyum" moduna girdi

Çok farklı bir bakış açısı ama doğru bir noktadan girdin. Okuyunca bana da mantıklı geldi

İnan bende onu yıllardır çözemedim. Defalarca anlatmaya çalıştım bence de soğuduğu aşikardı arkadaşım hem bizi hem kendini kandırıyordu..

Farklı ve haklı bir bakış açısı

Biranda süslenmek demeyelim de zamanla paranın verdiği güç ve özgüvenle diyelim :) yersiz kıskançlık kadar bomboş bir duygu yok, bana bu durumlarda yapılan kıskançlıkların özgüven eksikliğinden gibi geliyor.

Bence adam hem (maddi) durumlari toparladigi icin hemde arkadasinizin asiri kiskancligi sayesinde kendini bulunmaz hint kumasi sanmaya baslamis. Sonradan gorme kadin 1 tehlikeliyse sonradan gorme adam 10 tehlikeli oluyor. Etrafta nice orneklerini gorduk. Ama bu olayda arkadasinizin payi buyuk. Erkekler eslerinin kisksanclik krizlerini ne kadar bunaltici olarak algilasalarda bir yandanda asiri simariyorlar. Cikacak kokusu yakinda. Insallah arkadasizin korktugu basina gelmez.

Aslında biraz rahat bırak fikrini sunmuştuk arkadaşıma ama ısrarla sebebini öğrenmek istedi. Her seferinde reddedildi yine de düştü peşine

Demekki sen beni hiç tanımıyorsun veya konularımı hiç görmemişsin. :) benim genel olarak anlatımım böyle dilersen konularıma bakabilirsin.

adamı darlamışsınız. üstüne fazla düşüp bi taraflarınıda kaldırmışsınız el birliğiyle. sonuç şımarmış işte. kafasına göre takılıyor paşa
El birliğiyle kaldırılacak bir şey yok. Uygulaması gereken kaldırma kuvvetini arkadaşım tek başına başarmış zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…