Hadi bakalım :) Cinnet abla onlayn

Fevri de laf mı ? Sebep hayırlısıyla ortaya çıksaydı cidden bende terapiye gidin diyecektim.

Ay ne guzel terapi isteyen erkekkkk

Belli yastan sonra yorucu bence..surekli kendini ispat etmeye calismak.. kiskancligini kontrol altinda tutmak vs.

Fevri de laf mı ? Sebep hayırlısıyla ortaya çıksaydı cidden bende terapiye gidin diyecektim.
Kardeşim de aşırı bakımlı ve yağuşukludur. Eşi doğumlardan sonra biraz salmıştı. Kilosu vardı ve onu takıyordu. Şimdi hem spora başladı hemde diyetisyene gidiyor.

Ben şeyi merak ettim bu kadar darlayacak kiskanacak ne buluyor devamli? Adam gercekten bir şey mi yapiyor acaba? Dusunuyorum yani eşimi ne için kiskanabilirim diye bir şey bulamiyorum yani bilincli olarak kiskanclik yapmaya kalksam yapacak bir şey aklima gelmiyor.

Ne buluyor yani?
Bu asiri kiskancliklar gercekten ortada bir şey yoksa ozguven eksikligidir. Adam kendini geliştirirken ozguveni de artmiş zamanla kadini sallamamaya başlamiş. Kadinin ise ozguveni daha da yerlere düşmüş gibi gorunuyor. Başka biri olmasa bile bu durumda boyle bir eşten soğumasi bile çok normal. Bazi şeyler aa tedavi oldu bitti gitti şeklinde düzelmez.

Merhabalar CinnetNur hanim Arkadaşınız çok güçlü ve verici bir kadın, resmen Kadın erkek dengelerini alt üst etmış, kocasına anne baba olmuş neredeyse ve bu çok yanlış, kadın eş olmalı eşine yoksa evlilik bambaşka bir yere evriliyor, bence adam ayrılmak için yol yapıyor kendine, arkadaşınızı suçlu hissettirerek manipüle etmeye ve hakli çıkmaya çalışıyor ve başarıyor da ...

Aradigim yorum

valla ben süslenip birden kabak çiçeği gibi açılan adamdan korkarım bence başka bi kadın var kadınlar boşyere kıskanmaz genelde eşinden huylanıyorki kıskançlık diz boyu adamda bu güveni verememiş ki devam etmiş bu durum telefonu ortada duran süsüne püsüne o kadar düşmeyen evine gidiş geliş saati belli olan adamdan neden şüphelenilsin yada kıskançlığa girilsin demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…