- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.601
Devam etmek önemli altın 300 de direnç gösteriyor büyük yükseliş yaşanacak altının yükselişi kaçınılmaz uzun vadeli birikimler de 270 300 çok takmayın 3 5 seneye büyük kaar elde edeceğiz inşallah.selamlar, ben de altın hesabıma 3 gr ekledim bugün, ilk biriktirmeye başladığımda 270 ti gramı. bilsem o zaman alırdım elimde ne varsa onunla :). 2020 bitmeden 50 gr biriktirebilsem güzel olurdu.
konum atabilir misin nasıl güzel bir mahalle kuyumcusu bu öyle:)Tekrar hoşgeldin ekliyorum listeye ☺
Döviz diye bir sayfa var ordan takip ediyorum linki şu düşüş yükseliş çeyrek ca görebiliyorum Canlı Döviz Kurları, Güncel Altın Fiyatları ve Anlık Borsa Verileri - Doviz.com
Merhaba bizim mahallenin kuyumcusu 296 tl idi sabah 285 den verdi bilirsiniz 100 de 500 kar ile çalışıyorlar istisna olarak aldım ☺
İzmirdeysen hemen özelden söyleye bilirim :)konum atabilir misin nasıl güzel bir mahalle kuyumcusu bu öyle:)
İzmirdeysen hemen özelden söyleye bilirim :)
Kısmet arkadaşım :)ay tuh ya ankara
22 ayar olabilirmi altın? Çünkü genelde 300 ise altın kuyumcular 305 e verirler.Şu an arkadaşların dedikleri 24 ayar altın külçe altın yani.22 ayar altında bileziklerde kullanılan altın.O satarkende 24 ayara göre daha fazla makasla bozuluyorTekrar hoşgeldin ekliyorum listeye ☺
Döviz diye bir sayfa var ordan takip ediyorum linki şu düşüş yükseliş çeyrek ca görebiliyorum Canlı Döviz Kurları, Güncel Altın Fiyatları ve Anlık Borsa Verileri - Doviz.com
Merhaba bizim mahallenin kuyumcusu 296 tl idi sabah 285 den verdi bilirsiniz 100 de 500 kar ile çalışıyorlar istisna olarak aldım ☺
Evet 22.ayar canım 24 ayar araştırıp bulmam lazım öyle diyim. 24 ayar olanda var birikimim de 22 ayarda :)22 ayar olabilirmi altın? Çünkü genelde 300 ise altın kuyumcular 305 e verirler.Şu an arkadaşların dedikleri 24 ayar altın külçe altın yani.22 ayar altında bileziklerde kullanılan altın.O satarkende 24 ayara göre daha fazla makasla bozuluyor
Tamam o zaman :) normal fiyata almışsınız.Evet 22.ayar canım 24 ayar araştırıp bulmam lazım öyle diyim. 24 ayar olanda var birikimim de 22 ayarda :)
Tamam o zaman :) normal fiyata almışsınız.
Hadi inşallahAy valla ben de üzülmüştüm 299 gösteriyordu garanti hatta. O kadar çok oynaması çok şaşırtmıştı. Sıkıntı yokmuş
Son 6 gram altın kaldı. Gelecek ay onu alabilirsem 50 gram oluyor. 50 gramlık külçe altın alacağım inşallah
Külçe için 24 ayar olması lazım altınlarının senin aldığın 22 ayar.Külçe için fark ödersin sanırımAy valla ben de üzülmüştüm 299 gösteriyordu garanti hatta. O kadar çok oynaması çok şaşırtmıştı. Sıkıntı yokmuş
Son 6 gram altın kaldı. Gelecek ay onu alabilirsem 50 gram oluyor. 50 gramlık külçe altın alacağım inşallah
Külçe için 24 ayar olması lazım altınlarının senin aldığın 22 ayar.Külçe için fark ödersin sanırım
Tamam netteki külçe altın 24 Ayar yani doğru :) ben seni kuyumcudan alan arkadaş sanmıştımNette altın hesabim var o 50 gram olunca kuyumcuya gidip 50 gramlık külçe altın alıyorum 1 kere yaptım hesap aynıydı.
Evdekine baktım 24 ayar 50 gr yaziyor
Ortalık karıştı desene :)Tamam netteki külçe altın 24 Ayar yani doğru :) ben seni kuyumcudan alan arkadaş sanmıştım
Günaydın ❤☺Eki Görüntüle 2590263
Günaydın ❤☺Eki Görüntüle 2590263
Daha yükselir mümkün mertebe satmayın derimSatarken en para 304 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?