Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

selamlar, ben de altın hesabıma 3 gr ekledim bugün, ilk biriktirmeye başladığımda 270 ti gramı. bilsem o zaman alırdım elimde ne varsa onunla :). 2020 bitmeden 50 gr biriktirebilsem güzel olurdu.
Devam etmek önemli altın 300 de direnç gösteriyor büyük yükseliş yaşanacak altının yükselişi kaçınılmaz uzun vadeli birikimler de 270 300 çok takmayın 3 5 seneye büyük kaar elde edeceğiz inşallah.

22 ayar olabilirmi altın? Çünkü genelde 300 ise altın kuyumcular 305 e verirler.Şu an arkadaşların dedikleri 24 ayar altın külçe altın yani.22 ayar altında bileziklerde kullanılan altın.O satarkende 24 ayara göre daha fazla makasla bozuluyor

Evet 22.ayar canım 24 ayar araştırıp bulmam lazım öyle diyim. 24 ayar olanda var birikimim de 22 ayarda :)

Külçe için 24 ayar olması lazım altınlarının senin aldığın 22 ayar.Külçe için fark ödersin sanırım

Ayın 1 de 24 gramdan 1 gram daha alıcam aslında şimdi 15 de de alırdım ama bazı farklı hesaplar var maluuum o yüzden ayın 1 E öteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…