Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

merhaba arkadaşlar:)
eski sayfaları okuyamadım ama size katılmak istiyorum. ben de 2020 yılında birikim yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım, elime geçen parayı neye yatırmalıyım, nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. denediğiniz yöntemlerden bahseder misiniz:)

hoş geldin aramıza ilk önce kendinize bir hedef belirleyin, hedefinizi belirlerken tek bir hedefe odaklanmayın ben paramı 3e bölerim altın dolar euro... elinize geçen parayı küçümsemeyin hemen altın veya döviz alın, ben bozuk paralarla 600 tl'lik dolar yaptım. bu seneki hedefiniz nedir

Merhaba kizlar nasilsiniz, herkes iyidir umarım.
Elime fazlalik ne gecerse kumbaraya attim gecen hafta. "Ne olur Allah'im" diyorum, "gecimimizi kolay kıl."

Merhaba kizlar nasilsiniz, herkes iyidir umarım.
Elime fazlalik ne gecerse kumbaraya attim gecen hafta. "Ne olur Allah'im" diyorum, "gecimimizi kolay kıl."
iyiyim çok şükür pek bir sessiz grup kimesinin uğradığı yok. Mağlesef ki her şey çok pahalı önceden hiçbir şeyden eksik kalmazdık ama şimdi gerçekten geçinmenin derdine düştüm

merhaba bende geçen yıl iyi kötü birikim yaptım bu yıl da ay sonlarinda elimde ne kaldıysa atacağım kenara bu yıl hedefim 5.000 tl bu arada kumbaraya da başladım herkese hayırlı uğurlu bol kazançlı bir yil diliyorum

Uzun vadeli altın en mantıklısı ayda gram yada çeyrek.

Alim olmaya gerek yok altınlarını 30 40 tl için bozmayın. 3 5 seneye gramın tanesi 340 350 görecek. Sabır 5 10 sene sabır edip birikime devam edelim.

Benim hedefimi de ekler misin?
31.12.2020 = 30 gr altın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…