- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.621
Daha yükselir mümkün mertebe satmayın derim ☺
birikime 3 5 devam altın iyice uçacak en azından elinizdekini 3 5 aya iyice kaar edecek .Altın uçmuş böyle giderse hedefime zor ulaşacağım
orası öyle ama benim hedefim 50 gramdı bu yıl, eğer bu şekilde hızla artarsa biraz zor gözüküyor tabi ne yaparsak kar artıkbirikime 3 5 devam altın iyice uçacak en azından elinizdekini 3 5 aya iyice kaar edecek .
Hoşgeldiniz aramıza, eviniz hayırlı olsun birikiminiz de bereketli olsun az çok demeyin elinize ne geçiyorsa alın koyun kenaraSelamlar aylardır sizi hep dışarıdan takip ediyordum. İnanın benide çok heveslendirdiniz aranıza katılmak istiyorum
İnanın artık herkesin gideri sizin gibi, paranın diğeri çok düştü 1 2 sene aynı paraya senede 15 20 bin kenara koyabiliyorken şimdi çok çok zor o parayı koymam markete gidip 2 3 parça bir şey alayım desem 100den aşağı çıkamıyorum. Bu saatten sonra artık kenara 1 tl bile koysak kar saymamız lazım. Ev borcunuz var sanırım o da bitince daha da rahatlarsızTeşekkürler sen hep gül. İnşallah öyle yapmaya çalışacam. Giderimiz çok ama genede az azda olsa bişey ler yapmaya çalışacam.
inşallah ama uzun bi dönem var önümüzde 10 yıl gibi. ama bu süreçte 3 te olsa 5 te olsa arttırıo çocuklarımın geleceğine ufakta olsa bi katkım olsun istiyorum.ama öncelikli hedefim şuan bir araba alabilmek.bakalım kısmet.İnanın artık herkesin gideri sizin gibi, paranın diğeri çok düştü 1 2 sene aynı paraya senede 15 20 bin kenara koyabiliyorken şimdi çok çok zor o parayı koymam markete gidip 2 3 parça bir şey alayım desem 100den aşağı çıkamıyorum. Bu saatten sonra artık kenara 1 tl bile koysak kar saymamız lazım. Ev borcunuz var sanırım o da bitince daha da rahatlarsız
Ne koyarsak kenara kar, mesala ben bugün markete gittim 50tl gitti marketten kalan bozukları hemen kumbarama attım belki bakıldığında 1 2 lira ama inan onlar birike birike hiç tahmin edemeyeceğin meblağlar çıkıyor ortayainşallah ama uzun bi dönem var önümüzde 10 yıl gibi. ama bu süreçte 3 te olsa 5 te olsa arttırıo çocuklarımın geleceğine ufakta olsa bi katkım olsun istiyorum.ama öncelikli hedefim şuan bir araba alabilmek.bakalım kısmet.
Amin, insan korkuyor hele de milletteki panik havasını görünceGrup çok sessiz. Allah hepimizi koronavirüsten korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?