- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.581
biz de öyle yapıyoruz ama tüm bozuklukları topluyoruz. en son sayıp markette bütünletiyoruz. onlar da memnun oluyorlar, bize de destek oluyor. ben de tavsiye ederim. :)Bu arada ay içinde 1 TL min 50 kuruş olmak üzere bozuk biriktiriyorum 50 100 neyse toplanıyor alacağım altına destek oluyor tavsiye ederim.
Bende öyle yapıyorum arkadaşım bim E bütünletiyorumbiz de öyle yapıyoruz ama tüm bozuklukları topluyoruz. en son sayıp markette bütünletiyoruz. onlar da memnun oluyorlar, bize de destek oluyor. ben de tavsiye ederim. :)
Eşime bimde bütünletelim dedim saçmalama dedi, ona göre bozukluklar bimde sadece harcanır tümletilmez.Bende öyle yapıyorum arkadaşım bim E bütünletiyorum ❤
Bazıları gereksiz bir utangaçlık olabiliyor sen al bütünlet sor ihtiyacınız var mı bozuğa deEşime bimde bütünletelim dedim saçmalama dedi, ona göre bozukluklar bimde sadece harcanır tümletilmez.
Elbette hoşgeldin hedefin nedir?Merhaba hanımlar ben de aranıza katılabilir miyim ?
Teşekkür ederimElbette hoşgeldin hedefin nedir?
Ekliyorum listeye canım yoğundum ama unutmadım rast gelsin inşallahTeşekkür ederim
2020 Aralık ayı dahil 20 ya da 21 adet Cumhuriyet altını biriktirmek
Ya da o miktar değerinde altın birikimi yapmak
Herkese bol bereketli birikimler diliyorum.
Elbette hoş geldin hedefin nedir?Merhaba ben de katılabilir miyim?
Hoşbuldum. Yıl sonuna kadar 20gr altın hedefliyorum.Elbette hoş geldin hedefin nedir?
Çok iyi. Gram altın fiyatlarını nereden takip ediyorsunuz. Ve düşüşleri nasıl takip ediyorsunuz(yani saati varmı? Mesela gün içinde belli saatlerde düştüğü oluyor mu?)285 den 1 gram alındı bugün
285 den 1 gram alındı bugün
Tekrar hoşgeldin ekliyorum listeyeHoşbuldum. Yıl sonuna kadar 20gr altın hedefliyorum.
Döviz diye bir sayfa var ordan takip ediyorum linki şu düşüş yükseliş çeyrek ca görebiliyorum Canlı Döviz Kurları, Güncel Altın Fiyatları ve Anlık Borsa Verileri - Doviz.comÇok iyi. Gram altın fiyatlarını nereden takip ediyorsunuz. Ve düşüşleri nasıl takip ediyorsunuz(yani saati varmı? Mesela gün içinde belli saatlerde düştüğü oluyor mu?)
Merhaba bizim mahallenin kuyumcusu 296 tl idi sabah 285 den verdi bilirsiniz 100 de 500 kar ile çalışıyorlar istisna olarak aldım285 nereden aldınız acaba ben 299dan daha aşağı görmedim.
Bazı kuyumcular 1 gram diye veriyorlar ama bankaya görürseniz tam karşılığı 1 gram olarak yatmıyor onlardan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?