• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Allah kısmet ederse hafta sonu 1 gram daha altın alıcam borç harç içinde diyip almamazlık etmeyin üç beş biriktirip alın sıkın alacağınız monttan yiyeceğiniz pastadan daha kıymetli olacak ileride. ❤️

Bu arada ay içinde 1 TL min 50 kuruş olmak üzere bozuk biriktiriyorum 50 100 neyse toplanıyor alacağım altına destek oluyor tavsiye ederim.
biz de öyle yapıyoruz ama tüm bozuklukları topluyoruz. en son sayıp markette bütünletiyoruz. onlar da memnun oluyorlar, bize de destek oluyor. ben de tavsiye ederim. :)

Suvariyle günaydın ❤️ bereketli hafta olsun.
IMG_20200203_110440.jpg

selamlar, ben de altın hesabıma 3 gr ekledim bugün, ilk biriktirmeye başladığımda 270 ti gramı. bilsem o zaman alırdım elimde ne varsa onunla :). 2020 bitmeden 50 gr biriktirebilsem güzel olurdu.

Hoşbuldum. Yıl sonuna kadar 20gr altın hedefliyorum.
Tekrar hoşgeldin ekliyorum listeye ☺️
Çok iyi. Gram altın fiyatlarını nereden takip ediyorsunuz. Ve düşüşleri nasıl takip ediyorsunuz(yani saati varmı? Mesela gün içinde belli saatlerde düştüğü oluyor mu?)
Döviz diye bir sayfa var ordan takip ediyorum linki şu düşüş yükseliş çeyrek ca görebiliyorum Canlı Döviz Kurları, Güncel Altın Fiyatları ve Anlık Borsa Verileri - Doviz.com
285 nereden aldınız acaba ben 299dan daha aşağı görmedim.

Bazı kuyumcular 1 gram diye veriyorlar ama bankaya görürseniz tam karşılığı 1 gram olarak yatmıyor onlardan mi
Merhaba bizim mahallenin kuyumcusu 296 tl idi sabah 285 den verdi bilirsiniz 100 de 500 kar ile çalışıyorlar istisna olarak aldım ☺️

Back