• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi artık ! Birikime başlayalım mı?

Altın yükselişle gözünü açtı :KK14:
Screenshot_20200221-104701.jpg

Teşekkürler sen hep gül. İnşallah öyle yapmaya çalışacam. Giderimiz çok ama genede az azda olsa bişey ler yapmaya çalışacam.
İnanın artık herkesin gideri sizin gibi, paranın diğeri çok düştü 1 2 sene aynı paraya senede 15 20 bin kenara koyabiliyorken şimdi çok çok zor o parayı koymam markete gidip 2 3 parça bir şey alayım desem 100den aşağı çıkamıyorum. Bu saatten sonra artık kenara 1 tl bile koysak kar saymamız lazım. Ev borcunuz var sanırım o da bitince daha da rahatlarsız😊

İnanın artık herkesin gideri sizin gibi, paranın diğeri çok düştü 1 2 sene aynı paraya senede 15 20 bin kenara koyabiliyorken şimdi çok çok zor o parayı koymam markete gidip 2 3 parça bir şey alayım desem 100den aşağı çıkamıyorum. Bu saatten sonra artık kenara 1 tl bile koysak kar saymamız lazım. Ev borcunuz var sanırım o da bitince daha da rahatlarsız😊
inşallah ama uzun bi dönem var önümüzde 10 yıl gibi. ama bu süreçte 3 te olsa 5 te olsa arttırıo çocuklarımın geleceğine ufakta olsa bi katkım olsun istiyorum.ama öncelikli hedefim şuan bir araba alabilmek.bakalım kısmet.

inşallah ama uzun bi dönem var önümüzde 10 yıl gibi. ama bu süreçte 3 te olsa 5 te olsa arttırıo çocuklarımın geleceğine ufakta olsa bi katkım olsun istiyorum.ama öncelikli hedefim şuan bir araba alabilmek.bakalım kısmet.
Ne koyarsak kenara kar, mesala ben bugün markete gittim 50tl gitti marketten kalan bozukları hemen kumbarama attım belki bakıldığında 1 2 lira ama inan onlar birike birike hiç tahmin edemeyeceğin meblağlar çıkıyor ortaya

Sizce altın hesabı mi yoksa tam altı mi almalı. Altın hesabı avantajlı fakat elimin altında olunca hemen bozduruyorum. Hesapta para olduğunu bilmek harcamaya itiyor beni. Sizce napmalıyım

Evet ister istemez korkuyoruz. Okullar tatil oldu iyiki köye gideceğim inş. Çocuklarla temiz hava alırız. Bana kalsa ben evden hiç çıkmam ama eşim evde durmuyor hiç.

Back