- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 83
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #2.641
Bende köye gitmeyi düşündüm ama bilemedim ki eşim şimdi gelemez köye gidene kadar da otobüs ortamında o kadar havasız kalmak mantıklı mı bilemiyor insan sayı daha da artacak diyor uzmanlar insan ister istemez bunları duyunca panik yapıyor benim korkum diğer ülkelerdeki gibi şehirlerin karantinaya alınmasıEvet ister istemez korkuyoruz. Okullar tatil oldu iyiki köye gideceğim inş. Çocuklarla temiz hava alırız. Bana kalsa ben evden hiç çıkmam ama eşim evde durmuyor hiç.
Biz evde kaldık malesef bir yere gitmedik. İnş biran önce biter bu salgın. Çevremdeki insanlar pek umursamıyor okul tatil oldu diye niye gelmiyorsunuz diyorlar. Ben de bunun tatil değil evde olmamız gerektiğini anlatamıyorum.Bende köye gitmeyi düşündüm ama bilemedim ki eşim şimdi gelemez köye gidene kadar da otobüs ortamında o kadar havasız kalmak mantıklı mı bilemiyor insan sayı daha da artacak diyor uzmanlar insan ister istemez bunları duyunca panik yapıyor benim korkum diğer ülkelerdeki gibi şehirlerin karantinaya alınması
Bu insanlara ne denir bilmiyorum okul tatil olduğundan beri sokağa adım atmadım millet gezme peşinde nasıl bir düşünce nasıl bir akıl tutulması yaşıyorlar anlamıyorumBiz evde kaldık malesef bir yere gitmedik. İnş biran önce biter bu salgın. Çevremdeki insanlar pek umursamıyor okul tatil oldu diye niye gelmiyorsunuz diyorlar. Ben de bunun tatil değil evde olmamız gerektiğini anlatamıyorum.
Biirikim adı üstünde 30 TL altı üstü elimizden geldiğince almak yapmak lazım uzun vade yatırımcısıysak. Dolar euro altın ayda 1ndepil 2 ayda bir alın ama alın.Bu durumda artık birikim hayal oldu elimizdekine dokunmayalım yeter
Hoşgeldin maşallah yaaaMerhabalar üye olmadan kadınlar kulübüne forumdan okuduklarım ile düzenli birikim yapmaya başladım . Bugün fiziki olarak 2,5 gram altın bankadan almış bulunmaktayım
Hoşgeldin maşallah yaaa❤ hayırlısı olsun nasıl birikim yapıyorsun altın almak için anlatırmısın biraz.
340 görecek hatta zorlayacak 344 falanDün 372 den alıp yazmıştım şu an 377 olmuş
Yine yazıyorum 395 olacak
340 görecek hatta zorlayacak 344 falan
340 mı demişim.Cooooooooook zor.
Yoksa ben de isterim düşsün hatta 200 olsun
Hal nasıl 340 yazmışım ya elimdeki parayı buraya yazmış ım resmen yazık hesap kitaptan kafamız yandı!Cooooooooook zor.
Yoksa ben de isterim düşsün hatta 200 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?