- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Merhaba Hoşgeldin, elbette adını yazıyorum o zamanBende istiyorum. Biz aylık 1 çeyrek almaya çalışıyoruz. Ekime kadar 5 çeyrekle başlayayım ben
Yıl sonra una kadar en az 10 çeyrek umarım burada gaza gelirimMerhaba elbetteHoşgeldin hedefin nedir?
İnşallah yapacağız ben inanıyorum. Bu topiğin amacı zaten birlikte başarmak ben şahsen tek başıma yapamıyorum bu sebeple yol arkadaşları bana akıl ve umut açısından iyi gelecek.Yıl sonra una kadar en az 10 çeyrek umarım burada gaza gelirim
Ben esime dedim. 3 aylik kizimiz var, o bahaneyle 1 ay boyunca dışarı cikmak yok diye. Her çıkışımızda en az 500 tl harcıyoruz. Onu kıstık, elektrik tasarrufu da yapıyorum artık. Alacağım şeyi 10 kere düşünüyorum, onsuz eksiklik olmuyorsa almiyorumBurada bu birikimleri yaparken hangi harcamaları yapıyoruz, nelerden kısıyoruz, nasıl bir yol izliyoruz? Bunlarında paylaşırsak daha yararlı olacağını düşünüyorum....
Mesela ben ışık dolgusu istiyorum cildime ama onu erteleyeceğim onun için biriktireceğim 1.500 TL köşeye atacağım ve birincil hedefim dışarıdaki gereksiz harcamalarımı minimuma indirmek
Allah bağışlasın yavruyuBen esime dedim. 3 aylik kizimiz var, o bahaneyle 1 ay boyunca dışarı cikmak yok diye. Her çıkışımızda en az 500 tl harcıyoruz. Onu kıstık, elektrik tasarrufu da yapıyorum artık. Alacağım şeyi 10 kere düşünüyorum, onsuz eksiklik olmuyorsa almiyorum
Tesekkur ederim canımAllah bağışlasın yavruyu❤
Bende artık birşey isterken şuan gerçekten gereklimi diye 10 kere düşüneceğim çünkü ben aşırı gereksiz harcama yapıyorum dışarıda yemek yemeğe bayılıyorum bunları kesinlikle kısıcam... İnsanın zevkine biraz ara vermesi lazım ki birikim yapabilsin yoksa asla dişten artmazsa olmuyor...
Merhaba Hoşgeldin ismini yazıyorum, yıl sonu hepimiz hedefimize ulaşırız umarım...merhaba bende geldim bende yıl sonuna kadar 6000 hedefliyorum inşallah olur. bu ay 1000 tl attım ama önümüzdeki aydan itibaren okadar koyamam ay 600 tl atmaya çalışıcam
Merhaba HoşgeldinBende varım, yıl sonuna kadar 10 çeyrek olsun hedefim
Merhabaselam..bende 2019 yılında her ay bir çeyrek hedefi koymuştum kendime..insan niyetine girince bereketi artıyo galiba..2 çeyrek,2 gram aldım bile.mart ayı içinde çeyrek param hazır..seçimden sonra artacak diyolar.çok artmazsa aynen devam etemk istiyorum yıl sonuna kadar
Aynen bu dediğin çok doğru biriktirsekte Bi kere çıkmamız yetiyor ayda anında elde olan ne varsa gidiyor... Herşey ateş pahası,iradeli gitmekte yarar var bu devirde...Tesekkur ederim canım
Gerçekten öyle. Herşey kat kat zamlanmisken kismaktan başka çaremiz yok.
Bence hiç dışarıya çıkmamak lazım. Aylık bir kere çıkmalıyız. Yoksa zaten dışarıda bırakıp geliyoruz arttirdiklarimizi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?