Canım öncelikle hiç korkma:))) gerçekten o muhteşem memişlere kavuştuğun zaman keşke hiç korkmasaymışım, hatta çok daha önce yaptırsaymışım diyeceğine eminim..çünkü biz hepimiz böyle diorz şu an:))) dr.seçimi ve ona güvenmek çok önemli gerçekten...bu site iyiki var, çünkü bizler de doktorumuzu burdan bulduk.. Ben haldun beye ameliyat oldum yaklaşık 6 ay oldu..sonuçtan inanılmaz memnunum..ark olarak ekleyip fotolara bakabilirsin

bence hiç zaman kaybetmeden bi randevu al git görüş Haldun beyle, zaten hemen ameliyat edemicek..sırada bekleyen çok hasta varmış ameliyat için..en azından hem muayene olur,onla tanışırsın hem aklındaki soruları sorarsın hem de ameliyat tarihi alırsın..bildiğim kadarıyla 2-3 ay önce veremio..yeni muayene olan arkadaşlar öyle yazmışlardı...en azından ciddi bi adım atmış olursun...ne sormak istersen çekinmeden bize de sorabilirsin

)) aramıza hoşgeldin, şimdiden hayırlı olsun:)
hoşbuldum tabiki de. işim gereği çok fazla giriş yapamıyorum.yoğun oluyorum. ama fırsat oldukça girmeye çalışıyorum. aklıma takılan birşey oldukça sorarım canım tekrar teşekkür ediyorum. bayramdan sonra haldun beyi arayacağımkısmet olursa:)